S-ar putea să-l coste scumpe pe, Vlad Soare, tânărul care a urinat în lacul Chios, din Parcul Central.

Întâmplarea a avut loc luni și a fost surprinsă de un alt clujean. Tânărul, aflat sub influența alcoolului, nu s-a jenat de nimeni și a transformat lacul în propria toaletă, sub ochii celor care mâncau pe terasa restaurantului din apropiere.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal pe numele său.

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, în colaborare cu funcționarii publici din cadrul Poliției Locale Cluj, l-au identificat pe tânărul în cauză, stabilindu-se faptul că este vorba despre un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din comuna Așchileu, județul Cluj.

A fost întocmit un dosar penal pe baza articolului 375 din Codul Penal pentru ultraj contra bunelor moravuri și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni sau 2 ani sau amendă”, informează IPJ Cluj

Fapta persoanei care, în public, săvârșește acte sau gesturi, proferează cuvinte ori expresii, sau se dedă la orice alte manifestări prin care se aduce atingere bunelor moravuri sau se produce scandal public, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Rămâne de văzut dacă judecătorii consideră că această faptă merită pedepsită cu închisoarea sau doar cu amenda.

Cine este, Vlad Soare, tanărul care a urinat în lacul Chios, din Parcul Central.

Conform ziardecluj, Vlad Soare are 20 de ani, este din Cluj. Vlad Soare locuieste impreuna cu Dragos Iuga, asociatul sau din firma Soiu Enterprise, intr-un apartament din Buna Ziua, unde isi terorizeaza de ani de zile vecinii cu scandalurile si chefurile pe care le fac

Despre Camelia Soare, mama, reprezentant medical al Roche si, in cariera sa, al mai multor firme internationale de medicamente:

"Daca mama domnului Vlad Soare este doamna Camelia Soare care a lucrat la o anume firma internationala de medicamente, inseamna ca zicala aschia nu sare departe de trunchi e adevarata
Pe doamna cu pricina o caracterizeaza un limbaj suburban, isteric si amenintator. Am lucrat in cadrul companiei DHL si astfel am avut marea neplacere sa cunosc un asemenea personaj atat eu, cat si colegii mei, care pot confirma si printr-o minima mimica de tresarire doar cand aud acest nume (la fel cum am patit si eu citind acest articol).

Aproape de fiecare data cand venea la sediul DHL acest personaj crea o stare de tensiune, agitatie, galagie, de multe ori avea un ton amenintator si fara nici un motiv real. Pur si simplu asa se manifesta cu aere mai sus decat superioare daca se poate spune asa. Se instala o mica panica cand Camelia Soare venea dupa nu stiu ce colet si asta se intampla de minim 3 ori pe saptamana. Iti era mai mare groaza sa interactionezi cu un asemenea specimen".

Vezi aici Video: coral