Cristian Tudor Popescu, inginer de meserie, este comentator politic si sportiv la Digi 24. Putini, insa, sunt cei care stiu cine este si cum arata iubita lui.

Analistul Digi24 a divortat de patru ori, iar acum are o iubita cu 20 de ani mai tanara. Cristian Tudor Popescu a fost surprins, in 2016, impreuna cu iubita lui. Cei doi pareau a fi extrem de apropiati si atunci si-au petrecut intrega zi la un SPA din zona Romexpo. Potrivit unor surse mass-media, Cristian Popescu Tudor si iubita lui sunt in continuare impreuna.

Cristian Tudor Popescu este un inginer roman care s-a facut remarcat, dupa 1989, ca scriitor, filmolog, jurnalist la ziarul Adevarul. A fost director fondator al ziarului Gandul, dupa ce in 2005 a plecat de la Adevarul, impreuna cu o parte din redactie. Are un doctorat in cinematografie, cu o teza pe tema propagandei si manipularii in filmul romanesc. Jurnalistica sa e caracterizata de o inalta plasticitate a limbajului, precum si de exprimarea de judecati taioase.

Cristian Tudor Popescu are si doi baieti din relatiile anterioare. Fiul cel mic i-a dat ceva batai de cap pana cand a reusit sa-si ia bacalaureatul, in timp ce baiatul cel mare si-a deschis o firma proprie si de productie audio-video si isi gaseste timp si sa cante la tobe in doua trupe.

coral