Ludovic Orban este una dintre cele mai importante persoană din țara noastră, prin prisma implicării sale în buna funcționare a statului. Fostul premier a fost mereu rezervat în ceea ce privește viața personală. Cu toții îl cunoaștem pe el și știm ce face, dar nu și pe soția lui.

Cu ce se ocupă Mihaela, soția lui Orban

Ludovic Orban a fost mereu discret în ceea ce privește familia lui. Nu a vorbit de prea multe ori despre aspectele personale și despre cei dragi lui, dar a avut și momente în care s-a mândrit cu soția lui, de care spune că s-a îndrăgostit încă din prima clipă când a văzut-o.

Ludovic Orban spune despre soția lui că niciodată nu și-a dorit publicitate, iar din acest motiv nu a vorbit prea mult în legătură cu ea. Fostul premier spune că Mihaela mereu a fost o prezență discretă, care l-a sprijinit din umbră. Este femeia care a făcut multe sacrificii pentru relația ei, fiind cu un om cu o funcție importantă în stat.

”Am întâlnit-o pe Mihaela la o petrecere în 1992. Pot să zic că a fost dragoste la prima vedere. Ea era verișoara unei colege cu care venise acolo”, spunea Orban.

Mihaela Orban este psiholog și psiho-terapeut, iar în trecut a fost directoare de grădiniță. Liderul PNL a apărut pentru prima dată în public alături de soția sa la data când a preluat funcţia de prim ministru. Unul dintre rarele evenimente publice la care a participat a fost concertul de gală pentru sărbătorirea a 30 de ani de la întoarcerea Familiei Regale în România.

Cu ce s-a ocupat Orban înainte

Cu toții știm cu ce s-a ocupat Ludovic Orban în ultimii ani, dar nu mulți cunoaștem îndeaproape trecutul lui. Bărbatul a intrat în politică în anul 1992; mai apoi, în anul 2000 a ajuns Secretar de Stat, iar în iulie 2004 a intrat în funcția de viceprimar al Bucureștiului, iar acestea au fost doar unele dintre realizările sale din politică.

Înainte, Orban a lucrat la o fundație care a intermediat sute de adopții internaționale ale copiilor din România. De altfel, Orban are și mai multe hobby-uri. Îi plac mult bridge-ul și șahul, dar cel mai mult îi place să cânte la chitară. De multe ori a făcut spectacol cu prestațiile sale și unele au avut loc chiar la tv.

coral