Tea Vișan este o tânără de 23 de ani care cântă, dansează, machiază, adică debortează de energie artistică.

Tea Vișan are 23 de ani, este frumoasă, talentată și deșteaptă. În prezent este studentă la master la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, linia germană, iar timpul liber și-l dedică în mare parte artei. Ea și-a creat un canal de Youtube, Tea Vișan Vlogs unde publică videoclipuri pe diverse arii de interes, de la makeup la sport, mâncare și chiar călătorii. De asemenea este Makeup Artist acreditat.

Deși este nepoata marelui actor clujean Dorel Vișan, tânăra spune că celebritatea bunicului a influențat-o prea puțin în cariera ei, însă a avut un impact pozitiv asupra dezvoltării ei personale. De asemenea, familia a susținut-o să își urmeze instinctul creator și să cânte.

„Aș spune că mai mult m-a influențat în dezvoltarea personală, decât în lumea de afară. Înclinația mea artistică a fost descoperită încă de la grădiniță, când profesoara de muzică a spus ca am voce și am rupt scena la serbare cu un solo pe Stille Nacht J. Ținând cont de familia din care făceam parte, am început de mică să iau cursuri de muzică și dans. Familia mea m-a susținut și mă susține cel mai mult în acest domeniu. Îmi amintesc că în liceu învățam la chimie si tatăl meu mi-a spus să las chimia și să cânt”, a spus Tea Vișan pentru BZC.

Totuși, a avut și are înclinație și spre teatru.

„Am făcut și cursuri de teatru de improvizație. A fost foarte distractiv și am învățat multe lucruri, dar cu siguranță teatrul nu mă preocupă atât de tare precum muzica. Mi-ar plăcea foarte mult să fac ceva pe partea de teatru muzical, dar în Romania nu prea există multe oportunități în acest sens”, a adăugat tânăra.

Canalul de Youtube a devenit un proiect important pentru Tea, mai ales când vede că oamenii apreciază conținutul pe care ea îl creează.

„Anul trecut am creat canalul de YouTube Tea Vișan Vlogs, care inițial era un canal de tutoriale de Makeup, dar acum postez videouri amuzante și pe alte teme precum muzică, sport, mâncare, călătorii și alte evenimente din viața mea. Pun mult suflet și în special timp în acest proiect. Deși nu am neapărat foarte mulți abonați, primesc feedbackuri pozitive din partea celor care se uită. Atâta timp cât subscriberii mei se distrează la videourile mele, eu sunt mulțumită și voi continua să fac ceea ce fac cu aceeași bucurie și pasiune. PS:  Dați un Subscribe la canal dacă sunteți curioși!”, a mai spus tânăra.

Pe lângă videoblog, Tea Vișan se remarcă pe zi ce trece tot mai mult în lumea muzicală a României.

„Anul trecut am lansat piesa Geamparalele, un cover rock al melodiei din folclorul românesc, alături de trupa Dirty Shirt, pe care apoi am si cântat-o live la ROCK FM la emisiunea Morning Glory. Îmi sunt foarte dragi colegii din Dirty Shirt și de abia aștept să vină vremuri mai bune în care să ne putem reuni pe scenă”, a explicat clujeanca.

 De asemenea ca și Makeup Artist a început o colaborare cu fotograful Andrei Petrean, în cadrul căreia machiază modele pentru ședințe foto.

Pe viitor, Tea dorește să se axeze atât pe studii, să își termine și să își susțină lucrarea de dizertație, dar și să continue cu canalul de YouTube și cu muzica.

„Anul acesta pe lângă dizertație, doresc să îmi cresc canalul de YouTube și să mă implic în mai multe proiecte pe plan muzical. Momentan încerc să îmi găsesc sau să înființez o trupă de coveruri pentru evenimente, dar avem probleme în găsirea unui toboșar și a unui clăpar. Pe lângă asta avem și câteva proiecte cu Dirty Shirt, deci să fiți pe fază!”, a povestit Tea Vișan.

Există însă și impedimente în ceea ce privește cariera ei artistică: deși Cluj-Napoca este un oraș foarte dezvoltat, stă prost la capitolul industrie muzicală în comparație cu capitala. Totuși, cu toate că tinerei i-ar fi mai simplu să se mute la București, iubește Clujul prea mult.

„Clar, ar fi mult mai simplu să stau în București, ca și bunicul meu, deoarece acolo trăiește cea mai mare parte a industriei muzicale și a televiziunii. Dar, în același timp, nu aș dori să mă mut din acest oraș niciodată, pentru că mă simt foarte legată de el sufletește. Nu degeaba mi se spune Tea Vișan de la Cluj!”, a concluzionat clujeanca. coral