Timeea, tânăra în vârstă de 21 de ani, însărcinată în trei luni, a murit la spitalul din Cluj după două săptămâni în care a fost în comă. Familia spune că, din cauza faptului că nu a fost tratată la timp, o tromboză venoasă i-a adus sfârşitul, dând vina pe reprezentanții Spitalului Municipal Gherla.

Timeea Andreea, tânăra care urma să devină mămică, a ajuns în stare critică la un spital din Gherla, la începutul lunii, iar ulterior, pe 7 august, a fost transferată la spitalul din Cluj. Transferată de la spitalul din Gherla la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj, Timeea a intrat în comă. Medicii au încercat în zadar să îi salveze viaţa, însă toate eforturile au fost în zadar, scrie cluj24.ro.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu bebeluşul pe care tânăra urma să îl aducă pe lume. Ieri, după două săptămâni de comă, inima Timeei s-a oprit, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o readuce la viaţă.

Vezi aici explicațiile Spitalului Muncipal Gherla cu privire la situația creată: Gherla: O tânără însărcinată a ajuns în comă la Cluj după ce a fost "tratată" la Spitalul Municipal din Gherla

coral