Un bărbat în vârstă de 27 de ani, care lucra ca îngrijitor de animale în comuna Recea-Cristur a dispărut. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că Ioan Radu Dăncuș a plecat în 19 septembrie, în jurul orei 15.00, din locul în care muncea și locuia, în comuna Recea-Cristur, dar nu s-a mai întors și nu a mai putut fi contactat.

Tânărul are înălțimea de aproximativ 1.72 metri, greutate aproximativ 65 – 70 kilograme, ochi căprui, părul șaten, iar forma feței este ovală.

La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu o bluză de trening de culoare albastru închis, cu dungi de culoare albastru deschis, pantaloni de stofă de culoare închisă, o haină din fâș albastră cu motive de culoare roșie, fiind încălțat cu o pereche de cizme din cauciuc. Totodată, pe cap purta o șapcă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

coral