Un cioban de 39 de ani din Dej a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către Judecătoria Dej pentru comiterea infracțiunii de tentativă de viol.

„În data de 29 aprilie, Poliția municipiului Dej a fost sesizată de către o femeie de 30 de ani, de cetățenie cehă, cu privire la faptul că la aceeași dată, în jurul orei 15.30, în timp ce se afla la liziera unei păduri din apropierea municipiului Dej, a fost abordat de către un bărbat necunoscut, care a încercat să o imobilizeze cu intenția de a întreține raporturi sexuale cu aceasta, însă fără a reuși”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

„În baza informațiilor și a probatoriului administrat de polițiști, bărbatul a fost identificat la scurt timp, fiind reținut pentru 24 de ore, iar arestat preventiv pentru 30 de zile, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de viol”, au mai transmis polițiștii clujeni. 

Din primele informații reiese că femeia ieșise în natură pentru observarea faunei, în special a păsărilor, și se afla la marginea pădurii în momentul în care a fost acostată de bărbat care a bruscat-o, încercând să-i scoată hainele de pe ea. Femeia a reușit să scape din mâinile agresorilor după ce l-a mușcat pe acesta. 

 

coral