Ciprian Marica a avut Covid-19, alături de soţie, cei doi copii, în vârstă de doi şi patru ani, dar şi de bunicii lui. Patronul clubului de fotbal Farul Constanța a făcut declaraţii cutremurătoare a lansat un atac la ”vestitorii groazei”, fără să spună la cine face referire.

Ciprian Marica a avut Covid-19. Fostul fotbalist a relatat că a fost sfătuit de mai mulți medici din cercul său de prieteni să nu meargă la spital, pentru că ”multe tratamente sunt în testare”.

”Văd aceiași oameni care ne spun aceleași lucruri. De la acești vestitori ai groazei așteptam un gram de speranță. Aș fi vrut să ne spună și ce facem bine. Oamenii au nevoie și de un gram de speranță. Vorbim de o teamă indusă, nu mai e nevoie de ea pentru că există o teamă. Virusul există, trăim ceva ce nimeni nu se aștepta.

Am prieteni, am medici care ne-au sus, când ne-am îmbolnăvit, să nu mergem la spital că multe tratamente sunt în testare. Eu nu am fost internat. Bunicii mei au avut Covid, nu au fost în spital.

E o doamnă medic (n.r. Beatrice Mahler) care acum se duce la o emisiune culinară, e mereu la televizor. Și-a dorit să fie vedetă. Oamenii au nevoie de speranță că se va face ceva bine, că sunt soluții.

Și când spun soluții, mă refer la faptul că știu că vine al treilea val și ne implicăm,  avem nevoie de mai multe paturi, acționăm. Aștept să văd de la cei care vorbesc, de la medici, de la directori de spitale, că ne spun și ceea fac bine, care a tratamentul, că au găsit o schemă a tratamentului. Toți cei trecuți de o vârstă au nevoie să vadă și un gram de speranță”, a spus Ciprian Marica la Antena 3.

Tot mai mulți specialiști au vorbit în ultimele zile despre valul 3 al pandemiei de coronavirus și despre faptul că nu mai sunt locuri la Terapie Intensivă.

 

coral