Claudia Pavel paraseste "Ferma", dupa ce a pierdut duelul cu Brigitte. Dupa saptamani intregi de certuri si barfe pe la colturi, Claudia si Brigitte au fost, in sfarsit, fata in fata la duel la Ferma, in editia de joi, 28 februarie.

In prima proba, castigata de Brigitte, cele doua au avut de umplut un recipient cu lapte, lichidul fiind transportat cu gura.

La proba a doua, concurentele au trebuit sa realizeze un puzzle. Nu a mai fost nevoie si de o a treia proba, pentru ca Brigitte a castigat din nou si… Claudia pleaca din ferma!

Catalin Morosanu a ales-o pe Claudia ca prima duelista, aceasta avand de ales intre Brigitte si Ioana pentru duel, dar a ales sa-si incheie socotelile cu persoana pe care se pare ca nu o suporta deloc.

Astfel au ajuns Brigitte si Claudia Pavel sa se dueleze, in aceasta seara, iar ultima sa paraseasca „Ferma”.

Brigitte nu a fost deloc surprinsa cand a aflat ca ea este aleasa pentru duel: „Am fost usurata cand mi-am auzit numele. Decat sa traiesc otravita zi de zi, prefer sa dau la o parte otrava. Daca nu risti, nu castigi!”. Ceea ce s-a si intamplat…

Claudia Pavel a reusit sa il scoata din minti pe Catalin Morosanu la Ferma, in editia de miercuri seara, 27 februarie. In momentul in care luptatorul a decis sa o puna la duel, artista a luat foc si l-a atacat pe acesta in fata tuturor. Claudia, alias Cream, l-a jignit pe Jorge, „Ferma” din 13 februarie. Vezi ce injurii i-a adus artista!

Ulterior, Jorge a fost eliminat de la „Ferma”, in urma duelului cu Silviu Tolu.

coral