În mod normal, o persoană pierde în jur de 150 de fire de păr pe zi. Pare un număr astronomic și te întrebi cum de nu ai chelit până acum, în special pentru femeile care citesc acest articol. Părul se regenerează mai repede decât ai crede, în medie crescând între 1-1,5 cm pe lună. Însă mulți factori pot influența acest ritm pentru fiecare persoană în parte, de la alimentație, factori genetici, până la sezonul în care ne aflăm.

Din păcate, pentru cei ce suferă de afecțiuni precum alopecia, material genetic ce îi predispun la chelie timpurie sau alte motive ce au dus la pierderea substanțială a părului, ei nu se pot bucura de acest ritm de creștere. Sau mai bine spus nu puteau, până să apară implantul de păr Q-FUE realizat la clinica Dr. Felix.

Schimbă-ți și tu viața cu un implant de păr

Atât tehnologia cât și tehnicile unei asemenea intervenții s-au schimbat enorm. Înainte se auzea de acest implant numai prin Occident, însă acum există și la noi. Asta înseamnă că faci și economie financiară la transport, cazare și altele, pentru că nu mai trebuie să pleci din țară pentru a avea o podoabă capilară perfectă. Mulți încă trăiesc cu impresia greșită cum că implantul de păr ar arăta fals, însă este cât mai departe de adevăr, iar mai jos vei afla de ce.

Clinica Dr. Felix dispune doar de medici ultraspecializați în acest domeniu, iar tehnica Q-FUE este una revoluționară, de ultimă generație. Majoritatea persoanelor ce și-au pierdut părul din varii motive, trec prin stări depresive, stări anxioase, nemaiputând să se bucure de viață ca la început, distanțându-se social din pricina rușinii resimțite. Prin această intervenție, medicii ajută clienții să-ți redescopere pofta de a trăi, încrederea în sine, așadar beneficiile unui transplant de par sunt majore, pe lângă schimbarea aspectului fizic.

Ce beneficii are tehnica Q-FUE

În afară de faptul că îți vei regăsi echilibrul psiho-emoțional, părul tău va arăta complet natural. Medicii acestei clinici transplantează manual fiecare fir de păr, preluat din anumite zone ale scalpului clientului, în unghiurile naturale de creștere ale părului. Rezultatul final va fi unul uimitor și numai apropiații vor ști că ai apelat la această intervenție. Clinica ajută atât bărbații cât și femeile ce se confruntă cu această problemă. Se pot realiza aici chiar și implanturi de păr la nivelul bărbii și sprâncenelor.

Dr. Felix Hair Implant este clinica la care au apelat chiar și vedete cunoscute din țara noastră. Testimonialele de pe site spun totul, dacă vrei să-ți formezi o părere obiectivă înainte de intervenție. Implantul de păr este o soluție permanentă, o investiție unică, iar podoaba capilară obținută este de o maximă densitate. Medicii folosesc echipamente performante și instrumente originale, patentate. Părul rezultat în urma acestei intervenții poate fi stilizat, tuns și se pot folosi diferite produse, exact ca în cazul părului crescut normal. Intervenția este sigură, fără dureri, fără sângerări, iar la scurt timp după implant, clientul își poate relua activitățile.

Intră și tu pe www.drfelixhairimplant.ro și fă acest pas ce-ți va schimba complet viața.

Contact: 0720 254 368

office@drfelix.ro

 

 

  coral