Cunoscutul club clujean NOA anunță faptul că a anulat toate evenimentele programate pentru acest sezon, urmând ca contravaloarea biletelor achiziționate să fie returnată clienților. Anunțul vine după ce, inițial, conducerea NOA amâna evenimentle programate pentru luna martie, din cauza epidemiei de Coronavirus. 

”Timp de 6 sezoane, am avut alături o armată întreagă de #noapeople! Alături de voi, nopțile au căpătat culoare, iar pofta voastră de viață ne-a inspirat să continuăm să vă oferim experiențe intense și servicii impecabile, de fiecare dată!

Ne-am gândit la siguranța voastră atunci când am decis să amânăm evenimentele programate pentru luna martie și ne gândim din nou la voi acum, când situația ne spune că trebuie să fim responsabili până la capăt. De aceea, am hotărât ca acesta să fie finalul sezonului 6. Toate evenimentele din acest sezon vor fi anulate, iar contravaloarea biletelor pe care le-ați achiziționat va fi returnată integral.

Știm că, atât pentru noi, cât și pentru toți cei din jurul nostru, va urma o perioadă de “vindecare”. Noi, cei din echipa NOA, alegem să folosim acest timp pentru a vă pregăti o experiență de clubbing complet inedită! Momentan, nu vă putem dezvălui mai multe detalii, însă ce vă putem promite este că sezonul 7 va aduce cu sine o nouă față a clubului, iar evenimentele pe care le plănuim pentru voi vor fi absolut surprinzătoare!

Până atunci, aveți grijă de voi și de cei dragi!”, arată reprezentanții clubului NOA. 

coral