Este periculos în aceste zile să fii bolnav de orice altceva și nu de COVID. Dacă nimerești și niște medici inconștienți ai toate șansele să mori și de la niște amigdalite infectate. Raed Arafat și Guvernul par să nu mai știe cum să gestioneze pandemia, internând în continuare persoane infectate cu coronavirus dar fără simptome blocând astfel spitalele pentru restul bolnavilor. 

Pe Facebook, Ana Maria M a scris:

Ce p*la mea se întâmplă în tara asta lui papură vodă?????
Ieri ( 27.06) sora mea se trezește cu o durere și inflamatie a amigdalelor, nemaiputând sa vorbească și sa respire!!! Mergem la infectioase, apă de ploaie ca ii spital covid și nimeni nu ne bagă în seama!!!

Ne trimit la Clujana, sora mea încă nu putea vorbi și i se agravează starea din minut în minut. Acolo se recoltează sânge și atât!! Așteptăm 4h și ne trimit la ORL.

La spital la ORL nici măcar nu i se face un exudat faringian. Ii da un tratament incorect și o trimite acasă. Azi (28.06) la ora 6 dimineața ma suna mama ca sora mea se simte ftft rău.

Amigdalele inflamate maxim, purulente, nu poate vorbi sau respira. Suna la salvare. Salvarea ajunge la ora 11.30…aflam ca are angina pultacee și ca are nevoie urgenta de penicilina/ampicilina injectabila și internare.

Dnu dr de garda suna după o salvare sa vina sa o interneze de urgență…pu*a salvare, pu*a internare…că cică nu sunt locuri.

În Clujul asta nicăieri nu este loc sa o interneze!!! Stam acasă și așteptăm salvarea(dacă o sa vina), neștiind ce sa facem.

Simți ca explodezi de furie. Bine că s-au pregătit atâtea locuri pt covid (polaris, sala de la expo, etc.) și tot spitalele pt cetățeni îs pline ochi.

Peste tot și la toate știrile se zice câți mori de covid… Da de alte probleme!??? Ceilalți pacienți rămân fără tratament!?? 

coral