O clujeancă a povestit pe Facebook cum a reușit să ajungă la mare după 14 ore de condus pe drumurile patriei.

„Da, am ajuns la marea noastră. Am ajuns după 14 ore de drum. Record la numărul de ore. Ambuteiaje pe autostrada Pitești – București, dezastru pe centura mizerabilă a Bucureștiului, ambuteiaje pe Autostrada Soarelui.

Fără accidente, fără niciun motiv. Sa mergi cu 5 km /h sa stai în coloană infinită sa înaintezi pas cu pas pe autostradă? Asta i România de acum! Pretenții de autostrăzi, unde smecherii depășesc coloana pe banda de refugiu, niște nemernici care sfidează bunul simț elementar!

Cum sa faci 14 ore PetHotel Cluj-Napoca -Constanta????? O singura oprire de 10 min. Sa nu pierdem locul în coloană.
Cei care comentați aiurea sa va abțineți, am făcut acest drum an de an în viata mea. Trebuia sa vina fatidicul an 2021 sa am recordul de timp.

Cu regret, marea nu o voi mai vedea. Nu sunt dispusa sa ma expun stresului inuman la drum și apoi la mizeria ce exista pe litoral perpetua.

Nu s a schimbat nimic, aceleași trotuare inexistente de fapt, același asfalt turnat înainte de 1989. Se iau bani pt infrastructura de către Primăria Mangalia, 5ron/ zi/ turist.

Unde s acei bani? Demonstrativ va pun trotuarele din Cap Aurora. Hoteluri renovate, condiții ok, degeaba dacă umbli prin gropi.

În ce țară trăim??? Ce oameni trăiesc pe acest teritoriu? O tara frumoasă, păcat ca e locuită. Nu mi aparține afirmația, dar e perfect valabilă” a scris clujeanca pe Facebook.

Distracția la mare nu este ieftină.Un sejur pe litoral pornește de la circa 3.000 de lei și poate ajunge până la 9.000 de lei pentru două persoane, în timp ce ofertele premium pot atinge și 15.000 de lei, releva datele prezentate de agenții de turism și hoteluri. Prețurile nu includ băutura, distracția și nici transportul, astfel că, per total, un concediu pe litoral va costa mai mult decât calculele iniţiale, potrivit ziare.com.

“Toate preţurile sunt la nivel maxim. Fiecare hotel, în funcţie de plaja de clienţi pe care o are, îşi fixează tarifele”, a declarat vicepreşedinte al FPTR, Dragoş Răducan.

„Se vă vinde orice, deoarece de ani buni românii îşi iau concediile în august. Aglomeraţia vă fi de pe 2-3 august şi vă ține până după sărbătoarea de Sfânta Marie (15 august)”, a mai adăugat acesta. coral