Laura Andreșan și Grasu XXL nu mai formează un cuplu! Cei doi s-au despărțit, după o relație care a durat nu mai puțin de 12 ani. Anunțul a fost făcut de artist, pe Instagram, dar vine, după cum a scris acolo, și din partea fostei lui iubite.

Cei doi au rămas, însă, în relații bune și își vor crește împreună fetița. Grasu XXL a anunțat chiar el despărțirea de Laura Andresan pe contul sau de socializare, potrivit cancan.ro.

“Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura. Nu din presă sau de altundeva. Eu şi Laura ne-am despărţit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiţă pe care o să o creştem împreună. Astfel, v-aş ruga să ne respectaţi intimitatea în momentele astea dificile”, a scris Grasu XXL.

Laura a făcut câteva schimbări majore în viața ei. Și-a urmat visul și a devenit psiholog, dar a făcut și câteva modificări fizice. A slăbit și și-a schimbat coafura, renunțând la părul scurt care a consacrat-o în detrimentul celui lung și care pare a-i ”îmblânzi” trăsăturile. Mai mult, prin prisma meseriei pe care o practică, a învățat să se iubească și să se autodepășească. „Am învățat să am încredere în mine, să mă iert, să mă accept, să mă iubesc și să iubesc, dar nu la modul nevrotic. Am mai învățat smerenia, recunosc că mai am de lucru. Și, da!… Îl iubesc pe Freud!”, declara, nu cu mult timp în urmă, Laura.

coral