Clujenii au fost isterizați de o promoție lansată de Kaufland și au stat cu orele la coadă pentru produsele de 1 leu. 

La Turda, oamenii și-au umplut cărucioarele cu produse și au stat cu orele să se activeze promoția la casele de marcat. ”Rândul de cărucioare se întindea pe tot culoarul principal, până în spate la carne”, a transmis un cititor, conform Turda News.

”Din cauza unei defecțiuni tehnice coada la casierie se întinde până în spate la mezeluri (fundul curții). Nu se pot scana promoțiile, se stă la coadă de la ora 7 iar acum e ora 9,15!”, a spus turdeanul.

Au fost unii care și-au abandonat cărucioarele cu produse.

”Ne cerem scuze pentru situația din această dimineață, când, pentru o scurtă perioadă, din cauza unei erori tehnice, ofertele speciale disponibile prin intermediul Kaufland Card Digital nu au funcționat corespunzător. Echipele tehnice au intervenit prompt, iar în prezent situația a fost remediată și sistemul funcționează în parametri normali. 

Vă asigurăm că ne respectăm clienții și promisiunile. Vom da posibilitatea tuturor celor cărora nu li s-a aplicat reducerea pe bon să își recupereze diferența de bani de la Biroul de Informații, timp de 14 zile.

Regretăm disconfortul creat și vă asigurăm de toate eforturile noastre de a oferi o experiență plăcută de cumpărături”, au transmis oficialii Kaufland.

coral