Emil Boc a fost întrebat la o emisiune radio despre situația în care se află oamenii care locuiesc în apartamente la demisol, fără autorizație. Ei nu își pot face buletin, iar sfatul lui Emil Boc e să încerce să-și recupereze banii de la investitor.

Clujenii aflați în situația respectivă nu își pot face buletinul. Emil Boc îi îndrumă să încerce să-și recupereze banii de la investitor, pentru că primăria nu va legaliza acele locuințe.

„În primul rând, apartamentele vor fi demolate, dacă sunt contrare autorizației. Ei trebuie să își recupereze banii de la investitorul de la care au cumpărat. Nu există cale pentru abuz în Cluj-Napoca. Nu legalizăm, nu putem, legea spune clar: lucrările efectuate fără autorizație se demolează prin procedură legală. Legat de blocul din Mărăști cu probleme, unde a fost situația așa, avem motivarea sentinței și dacă va face voluntar desființarea, vom lua act, dacă nu, vom interveni noi să facem demolări”, a spus Emil Boc. 

Primarul spune că empatizează cu clujenii care locuiesc în acele apartamente, dar toți trebuie să respectăm legea. 

„Nu se poate trăi într-o societate normală dacă nu respectăm toți legea. Dacă nu reușim să o respectăm, nu mai e societate, e junglă, e anarhie. Deci, Doamne ferește, eu nu am nimic cu oamenii care locuiesc acolo, am o relație de empatie față de ei, îi înțeleg, dar și ei trebuie să înțeleagă că legea nu o putem negocia, dacă vrem să trăim cu toții bine”, a mai spus Boc.

coral