Consiliul Județean Cluj a demarat licitația pentru lucrări de construcții și instalații în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice în clădirea Școlii Gimnaziale Speciale – Centru de Resurse și Documentare privind Educația Incluzivă/Integrată”, unitate de învățământ special ce funcționează în subordinea forului administrativ județean.

În acest sens, Consiliul Județean a public în Sistemul Electronic pentru Achiziții Publice anunțul de participare simplificat pentru achiziționarea lucrărilor ce vizează reducerea costurilor prin creșterea eficienței energetice a clădirii instituției școlare, situată pe strada București, nr. 32.

Reabilitarea termică, cu bani europeni, a acestei școli speciale, va contribui atât la îmbunătățirea confortului termic al grupului țintă cât și la reducerea consumurilor anuale specifice de energie primară și, implicit, la reducerea cheltuielilor cu combustibili.

Valoarea estimată pentru execuția lucrărilor de construcții și instalații este de 6.709.972,97 lei fără TVA, termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind data de 2 iulie 2020, ora 15:00.                                                                          

coral