Comuna Mărgău are un nou primar, tânăr și dornic să se implice în problemele comunității. Joi, 29.10.2020 prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, l-a investit în funcție pe Mircea Suciu, dar și echipa de consilieri locali. 

Evenimentul a avut loc la căminul cultural din Mărgău și a fost unul restrâns, fără mare fast, din cauza regulilor de distanțare impuse de pandemie. Cu toate acestea, momentul a fost unul plin de emoție, care prevestește un viitor mai bun pentru comuna Mărgău, o zonă importantă din punct de vedere turistic din județul Cluj.

„În primul rând vreau să văd ce proiecte avem în derulare, ce putem face în această toamnă fiindcă vine iarna și timpul e scurt. Sunt la al doilea mandat, zic că am puțină experiență fiindcă am lucrat timp de 12 ani în administrație publică.  Am început de jos, apoi am fost viceprimar, apoi primar. Am întrerupt viața din administrația publică în urmă cu opt ani, dar acum am revenit. În rest, îmi propun o transperență totală în actul administrativ și o comunicare permanentă cu cetățenii. Îmi propun să aduc o stare de normalitate în comuna Mărgău”, a declarat pentru BZC Mircea Sorin Suciu, primarul comunei Mărgău.

 

CITEȘTE ȘI:

FRUMOS! O clujeancă de la țară și-a transformat casa într-un muzeu tradițional

coral