Cum îți sună un weekend cu muzică și dans ori un început de săptămână cu teatru? Toate se îmbină, zilele acestea, în Iulius Parc. Dacă ești o fire romantică, vino la Grand Piano by the Lake, iar dacă preferi teatrul, încurajăm împreună tinerele talente la Historiada Liceenilor!

Sunetul puternic și, totodată, firav al pianului, dansul care se împletește cu mișcări de acrobație, dar și atmosfera dată de apusul unei seri de toamnă te așteaptă sâmbătă, 19 septembrie 2020, în Iulius Parc. Deschiderea Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania (TiMAF) va avea loc pe Ponton, de la ora 19.00, unde Alexa, absolventă a Academiei de Muzică, care a cântat în diferite grupuri vocale, va susține un concert la pianGrand Piano by the Lake. Cu siguranță vă veți regăsi piesele preferate în repertoriul ei, care cuprinde stiluri muzicale diferite, de la pop la soul și de la jazz la R&B. Spectacolul va fi completat cu acrobații elegante, care imită mișcările line ale păsărilor, Nightingale oferind pentru cei prezenți un show într-o colivie. Ajuns la a 10-a ediție, TiMAF continuă până pe 26 septembrie, în diferite locații din oraș. Participarea este gratuită, înscrierea fiind obligatorie, date fiind locurile limitate, pentru păstrarea distanțării sociale. Detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook a evenimentului.

Dacă preferi evenimentele cu adrenalină, duminică, de la ora 12.00, Iulius Parc găzduiește primul concurs de Street Lifting, organizat de Asociația „Poți fi și tu campion”.  Demonstrează că lunile petrecute la sală nu au fost în zadar și înscrie-te la una dintre cele trei probe: tracțiuni la bară, flotări la paralele sau genuflexiuni pe un picior!

De vineri până duminică, în perioada 18 – 20 septembrie, în Atriumul Iulius Mall Cluj va fi prezent Târgul de Handmade, de unde îți poți completa garderoba cu accesorii unicat sau poți alege cadouri cu personalitate.

Începutul săptămânii viitoare este despre arta dramaturgică. În perioada 21 – 23 septembrie 2020, în Iulius Parc va avea loc Festivalul Historiada Liceenilor, un eveniment dedicat teatrului, organizat de liceeni, pentru liceeni. Ateliere, activități recreative și sociale, concurs între trupe sau competiții de monolog, toate vor încânta publicul și îi vor încuraja pe viitorii mari actori.

 

coral