Alla Klyshta o concurenta de 33 de ani care a participat la show-ul Romanii au talent, sezonul 9, a fost ucisa! Conform datelor prezentate de politie, iubitul ucrainencei a fost acela care i-a pus capat zilelor.

Alla s-a remarcat pe scena Romanii au talent la ultimul sezon, cand si cei patru jurati, Calinescu, Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu, au aplaudat-o in picioare pentru numarul de exceptie facut cu cercul.

Potrivit rapoartelor Politiei, un prieten al tinerei a fost arestat, fiind principalul suspect. Prietenii artistei au confirmat politiei ca acesta ar fi chiar iubitul ei. ”Inca nu putem sa credem, este groaznic”, a declarat unul dintre apropiatii tinerei. Barbatul arestat este si el acrobat si lucra la un circ local, din Germania.

”Sunt bucuros sa revin in show-ul pe care-l iubesc. E un sentiment foarte placut, similar celui pe care-l traiesti atunci cand te intorci acasa dupa mult timp si abia astepti sa te reintalnesti cu cei dragi. Ma refer aici la colegi, dar si la cei mai talentati romani, cu care voi avea privilegiul sa interactionez din nou. Eu, Andra, Andi si Florin ne dorim sa scoatem la iveala talentul suprem. Eu ma voi ingriji in mod special, in stilul meu caracteristic, sa scot la iveala numai talentul din aceasta emisiune”, a fost discursul lui Mihai Petre, dupa numarul tinerei ucrainence.

coral