Judecătorul Cristi Danileț a descris, la Digi 24, câteva cazuri odioase de abuzuri sexuale inimaginabile, petrecute în România și ajunse pe rolul instanțelor.

Unul dintre acestea îți face, pur și simplu, părul măciucă: o fetiță care, la nici 15 ani, are deja doi copii, după ce a fost violată în mod repetat de concubinul mamei.

Oroare: fata de nici 15 ani are deja doi copii, după ce mama și-a lăsat concubinul s-o violeze, iar judecătorul l-a condamnat cu suspendare pe individ

Cazul e înspăimântător și ridică semne de întrebare majore asupra sănătății mintale a unora dintre semenii noștri.

Cristi Danileț a relatat o poveste în care o mulțime de adulți, inclusiv magistrați, tratează fără discernământ și urmă de moralitate o situație revoltătoare.

Un bărbat a lăsat însărcinată o fetiță de 12 ani, cu acordul mamei acesteia, care era concubina individului.

Fata a născut, iar cazul a ajuns în instanță. Femeia a fost decăzută din drepturile părintești, dar bărbatul a primit o condamnare de doar doi ani cu suspendare – practic, o încurajare din partea judecătorului care a gestionat cazul.

Lăsat nepedepsit, acesta a continuat să violeze copilul, care la nici 15 ani a născut a doua oară!

Astfel de cazuri, de indivizi care violează fetițele concubinelor, dar și altele la fel de oribile, sunt frecvente în România, iar familiile le țin, de obicei, ascunse, relatează judecătorul Danileț.

coral