Connect-R a trecut prin clipe grele la Asia Express, pe durata unei probe. Din cauza căldurii sufocante, artistului i s-a făcut rău și a trebuit să ia o pauză pentru a-și reveni, mai ales că avea și probleme cu respirația. Din fericire, după ce s-a hidratat și-a revenit.

Probele de la Asia Express nu sunt deloc ușoare, iar concurenții trebui să tragă tare pentru a intra în posesia marelui premiu. Există, însă, situații când participanții la show clachează. Acest lucru s-a întâmplat cu Connect-R, care, prezent într-o fabrică de ceramică, unde era extrem de cald, a acuzat stări de vomă.

Connect-r, probleme la Asia Express: “M-a luat panica, dar Dumnezeu m-a întărit”

Pentru a duce proba la bun sfârșit, Connect-R a fost nevoit să ia o pauză și să iasă la aer proaspăt. În fabrica de ceramică, artistul a simțit că se sufocă.

“Deja m-a luat panica pentru că nu mai puteam să respir, ba mai mult inhalam și praful acela care era acolo. Am vomitat puțin iar că așa se întâmplă, așa e mecanismul. Am luat o sticlă de apă, mi-am dat în cap. Dumnezeu m-a întărit”, a spus Connect-R, în cadrul emisiunii Asia Express.

coral