Connect-R a avut un moment de maxima sinceritate, la un an de la divort. Artistul a facut niste dezvaluiri emotionante, iar fanii au apreciat cuvintele lui.

In ciuda faptului ca s-au despartit, Connect-R si Misha au in continuare grija de fetita lor. Cei doi petrec timp impreuna cu Maya si au grija ca ea sa nu simta ruptura dintre parintii ei si sa nu aiba de suferit.

„Pentru fata mea.. i-am adus dulciuri ca noi asa am fost crescuti, ne aducea mosul dulciuri si abia de Craciun mai primeai o pijama, o masinuta.. Eu mi-am pus la misto o ceapa si i-am zis ca am primit o ceapa si ea mi-a aratat sufletul ei si mi-a spus: Lasa tati, iti dau jumatate din cadourile mele. Din punctul meu de vedere, familiile de romani au stiut ca din saracia lor, din putinul lor sa aduca un zambet copiilor. Noi daca aveam o portocala, o banana si doua, trei dulciuri, eram cei mai fericiti. Noua ni s-a explicat de la bun Inceput: Astea sunt conditiile, astia suntem noi, cat poate tati, cat poate mami, atat va aducem si nu era nici un fel de problema, nu am fost niste copii pretentiosi. Pentru mine, cel putin, a fost un an cu foarte multe lectii.

Am invatat sa iau si din bine, dar si din rau, lectia de care am nevoie si totul e benefic daca incerci sa vezi benefecitate intamplatilor tare pozitive, dar si negative, pana la urma ala e un castig. Totul  este relativ si anii nu ii mai intorci inapoi si trebuie sa te bucuri de viata ta, dar inteligenta romanilor a nascut o vorba extraordinara: Daca nu te plangi de oase rupte, atunci totul este perfect. Ca ai fost tu mai prost sau mai putin prost, aia e. Dar daca tu esti sanatos, este totul minunat”, a spus Connect-R pentru Antena Stars.

Connect-R a anuntat despartirea de Misha pe Instagram

Misha, pe numele din buletin Mihaela Mihalache, s-a casatorit civil cu Connect-R, Stefan Mihalache pe numele lui, pe 24 iulie 2013, iar in septembrie, 2014, ei si-au jurat credinta in fata lui Dumnezeu, atunci cand a avut loc cununia religioasa. Nasi au fost Pepe si Raluca. Cei doi artisti au devenit apoi parinti, pe 25 ianuarie 2014, cand Misha a nascut-o pe Maya.

Connect-R a anuntat ca s-a despartit de mama copilului sau pe Instagram.

”Nu obisnuiesc sa impartasesc lucruri atat de intime cu nimeni, dar nici sa gasesc minciuni tot timpul nu pot. 1 an si 2 saptamani de cand am hotarat sa ramanem prietenii si parintii copilului nostru! Viata merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atat am avut de spus! Rog pe toata lumea, inclusiv presa, sa nu ne puna intrebari, multumim anticipat”, a fost mesajul scurt si la obiect al artistului.

“As fi ipocrita sa spun acum ca: «mama, totul este roz, vai, noi ne iubim cel mai mult de pe planeta asta». S-a pus problema divortului, pentru ca suntem amandoi foarte orgoliosi. Atunci cand ne certam, din orgoliu, putem face diverse lucruri”, spunea Misha, cu putin timp inainte ca sotul ei sa rupa tacerea.

coral