Connect-R si Misha au trait o frumoasa poveste de dragoste, iar rodul iubirii lor este Maia, fetita pe care o au impreuna. Cei doi au socat pe toata lumea cand au anuntat ca nu mai formeaza un cuplu, insa s-au impacat de dragul copilului, pentru a creste intr-o familie armonioasa si sa nu aiba de suferit de pe urma despartirii.

Artistul isi va sarbatori ziua de nastere la Sala Palatului, acolo unde va sustine un concert, iar Misha va deschide show-ul ce se anunta a fi incendiary. „Connect-R artistul e doar o parte din Stefan omul si consider ca le datorez celor care l-au facut mare pe Connect-R sa vada mai de aproape si omul din spatele povestilor din piese. Am decis ca abia la 37 de ani sa sustin primul meu concert la Sala Palatului, pentru ca abia acum am reusit sa ma cunosc cu adevarat, dupa ce am fost si sus si jos si m-am observat in ambele ipostaze.

Nu am meritat pana acum un concert la Sala Palatului. Ca sa organizezi acolo un concert, trebuie sa ai ce spune, iar acum, cred ca am destule de spus. Nu stiu un mod mai frumos de a-mi sarbatori ziua de nastere decat alaturi de cei care m-au facut cine sunt astazi. E pentru prima oara cand, de ziua mea, voi avea si familia si prietenii si fanii intr-un singur loc. Misha va deschide show-ul, va fi Marilyn. Noi vom fi o familie toata viata. Daca lucrurile nu merg, inseamna ca am fost prost”, a declarat Connect-R.

A devenit sotia lui Connect-R in vara lui 2013

Misha, pe numele din buletin Mihaela Sotrocan, este o artista din Romania. Ea s-a casatorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar, in septembrie, 2014, ei si-au jurat credinta si iubire in fata lui Dumnezeu. Cand si-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22.

Nasii cuplului au fost Pepe si Raluca. Stefan Mihalache, pe numele de scena Connect-R, s-a nascut pe 9 iunie 1982 in Bucuresti. El este actor si artist de hip-hop, dance si pop, de etnie roma. Cei doi artisti au devenit parinti pe 25 ianuarie 2014. Fiica lor poarta numele Maya. Din pacate, dupa patru ani de mariaj, Connect-R si Misha au divortat in mare secret, respectiv in vara lui 2017. Anuntul despartirii a fost facut public in 14 august 2018, de cunoscutul cantaret, pe contul lui de Instagram.

coral