Consilierul local PSD Cluj-Napoca, Anca Ciubăncan, ex-presedinte al filialei municipale, a fost amendată și i-a fost suspendat permisul. Aceasta contesta amenda în justitie și se judecă cu Poliția Cluj. 

Concret, consiliera locala PSD nu a acordat prioritate unui pieton aflat pe trecere și nici nu a oprit la semnalele Poliției rutiere. Ciubăncan a fost amendată cu 580 de lei și i-a fost suspendat permisul pentru 60 de zile, a scris clujust.ro.

În timp ce conducea mașina, Ciubăncan nu a acordat prioritate unui pieton angajat în traversare pe trecere, iar ulterior nu a oprit la semnalele luminoase și acustice ale autospecialei de Poliției.  Aceasta a refuzat să urmeze indicațiile și să aștepte în autoturism întocmirea procesului verbal, așa că a mai prins o suspendare a permisului pentru alte 30 de zile. În ambele procese verbale este menționat faptul că Ciubăncan va contesta tot și îi va da în judecată dar în Justiție a pierdut, la Judecătorie, scrie clujust.ro.

În altă ordine de idei, Ciubăncan este în mijlocul unui scandal intern al PSD Cluj-Napoca, unde e acuzată ca nu a returnat niste bani imprumtati in campania electorală locală august 2020. Ea si-a dat demisia inainte de alegerile locale pentru ca nu a prins loc eligibil pentru post de parlamentar dar a rămas consilier local! Ciubăncan pretinde că e om de business.

coral