News Flash:

Consiliul Județean Cluj a finalizat asfaltarea drumului județean 161 Panticeu – Sărata – limită cu județul Sălaj

22 Iulie 2020
639 Vizualizari | 0 Comentarii
18

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic şi a locuitorilor din zonă faptul că au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean 161 Panticeu – Sărata – limită cu județul Sălaj. 

Lucrările au vizat un sector în lungime de 7 kilometri, de la kilometrul 41+100 până la kilometrul 48+100.

Anterior asfaltării, au fost executate lucrări constând în reprofilarea drumului cu cilindrare și adaos de piatră spartă, tratarea burdușirilor și a tasărilor, respectiv refacerea fundației de balast și a fundației de piatră. Totodată, au fost realizate casete în vederea lărgirii căii de rulare, pe anumite sectoare, aducerea la profil a acostamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea podețelor, tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare și așternerea de strat de balast stabilizat, ca lucrări premergătoare așternerii de covor asfaltic, pe întreaga lungime a sectorului vizat.

Nu în ultimul rând, pentru completa finalizare a lucrărilor urmează a mai fi executate lucrări constând în realizarea și completarea de acostamente precum și lucrări de marcaje și semnalizare rutieră.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

30
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2021 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 22 queries | Mysql time :0.048694 (s)