News Flash:

Consiliul Județean Cluj sprijină realizarea unei piste de biciclete în comuna Unguraș

23 Iunie 2022
268 Vizualizari | 0 Comentarii
CJ Cluj

Consiliul Județean Cluj a aprobat participarea, în calitate de partener, în cadrul proiectului privind  „Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde în comuna Unguraș, Județul Cluj - realizarea de piste pentru biciclete la nivel local” .

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Conștienți fiind de rolul  transportului verde în viața de zi cu zi și de importanța acestuia pentru sănătatea cetățenilor, susținem inițiativele care au ca scop promovarea mijloacelor de deplasare verzi și, implicit, scăderea poluării.”

Astfel, prin intermediul acestui proiect va fi realizată o pistă de biciclete care va fi organizată în dublu sens, în intravilanul comunei Unguraș.

În ceea ce privește traseul pistei de biciclete, acesta va începe din localitatea Nireș, la limita administrativă cu UAT Mica, și va continua până în localitatea Unguraș.

În vederea implementării investiției, forul administrativ județean va pune la dispoziție terenul necesar, care aparține domeniului public aflat în proprietatea Consiliului Județean Cluj.

Cu o valoare totală de 984.540 de lei, fără TVA, proiectul va fi depus spre finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0991 (s) | 22 queries | Mysql time :0.029728 (s)