Astăzi a continuat acțiunea de salubrizare a zonelor afectate de poluare prin depozitarea deșeurilor pe domeniul public. Peste 40 de voluntari au participat la acțiunea de curățenie a platoului Sticla.

Au fost adunate deșeuri care au umplut o mașină compactor de gunoi plus încă 50 de saci plini de pet-uri și ambalaje. Deșeurile adunate au fost predate către Supercom, compania de salubritate din municipiu. Și această acțiune a fost finanțată de Administratia fondului de mediu prin programul Curățăm România.

Mulțumim voluntarilor care s-au alăturat echipelor de la Domeniul Public și beneficiarilor de ajutor social. #CAA #SVSU

Salubrizarea acestor zone presupune foarte multă muncă, iar faptul că deșeurile continuă să fie depozitate illegal demonstrează nepăsarea și lipsa bunului simț a unor oameni care nu vor să facă parte din schimbare.

Pentru a stopa aceste acțiuni iresponsabile am solicitat Poliției Locale să intensifice acțiunile de verificare a acestor zone, dar vă amintim că normalitatea nu arată așa. Trebuie să respectăm toate legile în vigoare (inclusiv pe cele ale bunului simț, cu valabilitate permanentă) fără a fi nevoie să fim supravegheați non-stop.

coral