Scandalul dintre fashion-editorul Iulia Albu și actrița Ilona Brezoianu nu se oprește. Iulia Albu i-a dat o nouă replică artistei.

Actrița Ilona Brezoianu, cunoscută drept Luminița din Las Fierbinți sau Denisa din Atletico Textila, două dintre cele mai de succes seriale de comedie din România, a reacționat vehement după ce a fost criticată de Iulia Albu pentru ținuta pe care aceasta a purtat-o la Premiile Gopo.

„Iulia Albu m-a desființat într-un articol, că, vezi Doamne, nu m-am îmbrăcat cum trebe la Gopo. Aș vrea să-i transmit pe această cale că mă doare fix în c*r de părerea ei”, scria actrița după comentariile negative ale Iuliei Albu.

Acum, Iulia Albu a vorbit din nou despre Ilona Brezoianu pe pagina sa de Facebook.

„Eu când v-am spus că limba românească este extrem de bogată în expresii care cuprind sinonimul cuvântului „fund”, nu m-ați crezut… Ilona Brezoianu s-a simțit lezată, vezi Doamne, de critica mea strict vestimentară.

Domnișoară Brezoianu, absolventă de UNATC, așa cum dumneavoastră activați în domeniul teatrului pe baza diplomei în domeniu și a propriului talent, eu activez ]n modă tot pe baza diplomei în domeniu ;i a talentului meu. Despre teatru știu destule, considerând că sunt nepoata Ilenei și a lui Ion Focșa, actori despre care, cu siguranță, ați auzit. Pe mine nu mă doare în spațiul indicat de dumneavoastră de părerea nimănui, niciodată.

Am ținut neapărat să vă răspund aici, pentru că, în primul rând ador replica pe care v-a dat-o Codin Maticiuc, dar și pentru că înțeleg și empatizez cu condiția actorului pe scena românească. Cititorii mei vă pot cumpăra bilete la spectacol (înțeleg că aveți o problemă reală din acest punct de vedere, aveți în comment și propria postare) și chiar îi îndemn să facă asta, și, cine știe, dacă învățați să vorbiți ca o domnișoară cu stil, POATE voi veni chiar și eu la un spectacol, într-o zi.
P.S. „Trebuie” nu „trebe”.
Vă pup cu drag si drac. Unica Iulia Albu”, a scris Iulia Albu în mediul online.