Pentru prichindei, la Iulius Mall Cluj week-end-ul începe cu o invitație la teatru de păpuși. Spectacolul cu marionete al Teatrului Puck le va oferi celor mici prilejul de a se aventura, alături de Scufița Roșie, într-o versiune reinterpretată a îndrăgitei povești.

Vineri, 17 mai 2019, de la ora 18.30, Teatrul Puck bate gongul pentru un nouă piesă de teatru de păpuși dedicată copiilor. La parterul Iulius Mall Cluj, prichindeii vor fi întâmpinați de personajele din spectacolul „Scufița Roșie și lupul cel flămând”. Adaptarea scenică, regia și interpretarea sunt semnate de Ion Iurcu.

Evenimentul le propune năzdrăvanilor să descopere povestea atât de cunoscută a Fraților Grimm spusă într-o manieră interactivă. În traseul său prin pădure până la casa bunicii, Scufița Roșie întâmpină numeroase obstacole, pline de suspans pentru micii spectatori. Accentul este pus pe implicarea copiilor din public, cu scopul de a le stimula imaginația, creativitatea și pofta de joacă. Realizată după un concept de spectacol-atelier interactiv, piesa de teatru captează atenția celor mici și le oferă numeroase surprize pe toată durata călătoriei alături de Scufița Roșie. Participarea este gratuită, spectacolul fiind recomandat copiilor cu vârstă de peste 3 ani.

Vino vineri cu prichindelul la Iulius Mall Cluj pentru a-i oferi o aventură în fascinanta lume a poveștilor!

coral