Ioana Marcu, iubita fostului atacant al echipei naționale, Ciprian Marica, este o femeie care arată extrem de bine, în ciuda faptului că a adus doi copii pe lume. Blondina are doi băieți cu analistul sportiv. Ea este foarte mândră de copiii săi și îi scoate din casă ori de câte ori are ocazia.

În weekend, vedeta i-a luat pe micuți și au ieșit cu toții în parc, pentru a se bucura de vremea frumoasă. Fiii lui Marica au călcat-o pe nervi pe Ioana. Femeia nu s-a mai putut controla și i-a aplicat o corecție unuia dintre copii, fără să țină cont de cei din jurul lor.

Copilul lui Ciprian Marica, victima violenței domestice

Ioana Marcu este o mamă iubitoare și grijulie, însă se enervează foarte repede. Ea a fost surprinsă, weekendul trecut, în parc, alături de cei doi copii pe care îi are cu Ciprian Marica. Fostul internațional nu i-a putut însoți. Prin urmare, blondina a ieșit la plimbare cu o altă femeie, care are la rândul ei un copil.

Întâmplarea face că băiatul lui Marica a scăpat pe jos o cutie cu popcorn, moment în care Ioana Marcu s-a enervat teribil. Femeia l-a certat pe copil, însă a continuat să mănânce din floricele, după cum arată cei de la spynews.ro. Ceea ce a urmat este de-a dreptul șocant! Micuțul a început să o scuipe pe mama sa, pentru că aceasta continua să îl certe. Acela a fost momentul în care femeia a clacat.

Vedeta și-a bătut copilul în parc

Ioana Marcu face parte din categoria celor care cred că bătaia este ruptă din rai. Femeia i-a aplicat o corecție fiului ei, deși se afla în public. Iubita lui Marica i-a dat o palmă peste față copilului care a scuipat-o, fără să se gândească la consecințe. Nu a interesat-o că ar putea fi observată de cineva.

Ceea ce nu știe iubita lui Ciprian Marica este că a fost filmată de paparazzi. Sursa anterior citată a publicat imagini filmate din momentul în care copilul lui Ciprian Marica a fost bătut în parc de propria mamă.

Ioana a avut grijă să se îmbrace lejer atunci când a ieșit din casă cu copiii. Dacă în locurile exclusiviste poartă ținute dintre cele mai elegante, de data aceasta ea a ales să îmbrace un trening negru, la care a asortat o pereche de adidași albi.

coral