Vedetele fac adesea reclama la produse de tot felul. Insa se intampla si sa le fie folosita ilegal imaginea pentru promovarea altora, adesea de calitate indoielnica. Nu putine au fost victimele unor astfel de campanii. Cea mai recenta este prezentatoarea TV Corina Danila.

Aflata in vacanta in Grecia, impreuna cu fiica sa in varsta de 14 ani, o recompensa pentru notele mari luate la Capacitate, Corina Danila a aflat ca umbla pe Internet o reclama in care ea ar promova un produs ”minune” pentru slaabit.

Revoltata, vedeta si-a anuntat fanii ca nu are nicio legatura cu acest produs, afirmand ca imaginea ei e folosita ilegal.

„Dragilor, am aflat de curand, de la prieteni, ca aceasta impostoare se foloseste de imaginea mea pentru a promova/vinde „un produs minune pentru slabit”!!!!!

Am dat interviuri, am fost la emisiunile de televiziune gazduite de colegi de-ai mei, am postat pe retelele de socializare de ce, ce si cum am facut pentru a-mi rezolva problemele de sanatate si de greutate. Stiti deja cu totii ca urmez programul Good Life, la Bio Terra Med, sub atenta indrumare a specialistilor, carora le multumesc din nou!!!

Va rog, nu credeti ce scrie aceasta „doctorita”!!! Si nu apelati la asa-zise tratamente minune pentru slabit!! Mancati sanatos, faceti miscare, iubiti-va corpul si mintea! Va imbratisez cu drag!”, a scris Corina Danila pe Facebook.

Vedeta in varsta de 46 de ani arata incredibil dupa ce a slabit. Fotografiile de pe contul sau de Instagram, unde posteaza din vacanta, vorbesc de la sine. Pare ca a intinerit cu 20 de ani.

coral