Moartea fulgeratoare a lui Cornel Gales a indus foarte multe intrebari, unele dintre ele ramase, inca, fara raspuns. Totodata, s-a vorbit si se vorbeste despre viata sentimentala a lui Cornel Gales si, mai ales, despre iubirea pe care i-a purtat-o cantaretei de muzica populara Ileana Ciuculete.

Cornel Gales si Ileana Ciuculete au fost casatoriti mai bine de 20 de ani, iar moartea cantaretei a fost un soc pentru el. Multi l-au acuzat ca ar fi interesat doar de mostenirea lasata de artista, dar, privind retrospectiv, este evident ca relatia dintre cei doi a fost una cu totul speciala. In 2017, spre exemplu, Cornel Gales ii facea o declaratie tulburatoare femeii pe care o iubea si pe care o alinta spunandu-i ”Zanica”. ”Mi-as lua zilele”, scria Cornel Gales, la vremea respectiva, pe contul sau de socializare.

Nu a spus niciun cuvant urat la adresa lui Cornel Gales

Vestea mortii fulgeratoare a lui Cornel Gales a ajuns si la baietii regretatei artiste Ileana Ciuculete. O sursa din anturajul lui Mugurel Sfetcu a dezvaluit cum a reactionat acesta cand a aflat despre tragedia rutiera, dar si ce a afirmat despre banii pe care el si fratele sau mai mic, Cristi Sfetcu, ar fi trebuit sa-i primeasca de la “tatal vitreg”.

Potrivit marturisirilor facute de un apropiat de-ai artistului Mugurel Sfetcu, acesta nu a spus niciun cuvant urat la adresa lui Cornel Gales dupa ce a aflat despre sfarsitul de care a avut parte. Mai mult, fiul cel mare al regretatei Ileana Ciuculete a afirmat ca ii pare rau pentru ce s-a intamplat, chiar daca, dupa moartea mamei sale, el si fratele lui s-au razboit pe mostenire.

coral