CRBL si sotia lui implinesc zece ani de casatorie, cu bune si cu rele, asa cum se intampla in fiecare relatie. Artistul a facut anuntul, in direct, la o emisiune TV, chiar de fata cu femeia care i-a daruit o fetita.

Cei doi au reusit sa treaca peste toate obstacolele care le-au iesit in cale, drept dovada sarbatoresc zece ani de cand si-au jurat iubire vesnica. CRBL i-a pregatit o frumoasa surpriza cu aceasta ocazie, o vacanta exotica, drept luna de miere.

„Facem petrecerea in vara. Am facut toate pregatirile de nunta intr-o luna de zile, nebunesc, dar deosebit. Surpriza pe care am vrut sa ti-o comunic este ca m-am ocupat, am achitat tot ca sa mergem in luna de miere, dupa 10 ani. E surpriza, nu pot sa zic. Nu-i Maldive sau Bora Bora. Pentru Maldive trebuie sa facem un imprumut pe scara. Am luat in India pe unde am fost eu pe acolo.”,  a povestit CRBL.

Cantaretul nu a dezvaluit destinatia aleasa, dar cert este ca sotia lui asteapta cu sufletul la gura sa plece in luna de miere.  „Cred ca e Maldive. In sfarsit, dupa zece ani. Toate petrecerile pe care le-am avut au fost cu tematica, suntem talentati la capitolul asta. Suntem oameni si am avut si noi momentele noastre de cumpana.”, a declarat sotia artistului.

CRBL, cuvinte dure la adresa Biancai Dragusanu

Dupa ce si-a iesit din fire la TV, in cadrul emisiunii ”Asia Express”, Bianca Dragusanu a fost criticata de majoritatea vedetelor. Iar CRBL nu a facut exceptie atunci cand a venit vorba despre atitudinea blondinei.

Aflata in competitie impreuna cu sora ei, Bianca Dragusanu a clacat in cadrul emisiunii “Asia Express”. Oana trebuia sa miroasa unele dintre condimentele din Sri Lanka si sa le recunoasca, in timp ce fosta prezentatoare TV a fost nevoita sa traduca numele condimentelor in limba locala.

Cu nervii intinsi la maximum, epuizata si nemancata, Bianca Dragusanu s-a rastit la jurat. A aruncat in stanga si in dreapta cu injuraturi si a fost la un pas de a renunta la competitie. Majoritatea vedetelor au criticat atitudinea Biancai, iar CRBL nu a facut exceptie.

”Nu totul se poate da la televizor. Eu am fost traumatizat in momentul ala. Am simtit ca ma injura pe mine. Adica, stai un pic: tu vii si ne injuri pe toti? Pai suntem colegii tai. Pe bune? Vii prima echipa si te apuci sa injuri in halul ala?! Indiferent cat de greu ti-a fost! Eu am spus exact ce am simtit. Toata lumea s-a bucurat ca ne-a parasit ”diva””, a spus CRBL.

coral