Cream a facut o marturisire delicata despre starea de sanatate pe care o are in prezent. Declaratiile cantaretei i-au surprins pe multi si vin dupa ce sora ei a dezvaluit la scurt timp dupa ce a intrat in competitia “Ferma” ca vedeta ar fi fost otravita. Paula a facut declaratiile astfel incat ceilalti concurenti ai show-ului de la Pro TV sa creada ca responsabila de aceasta fapta ar fi, de fapt, Brigitte Nastase.

Cream, marturisire delicata despre starea de sanatate

Au trecut doua luni de cand Claudia Pavel a parasit “Ferma” si, potrivit declaratiilor facute recent de aceasta, din nefericire, a ramas cu sechele. Carismatica artista are o oboseala cronica de care nu reuseste sa scape si, in plus, ea nu reuseste sa se odihneasca suficient timp in ultima perioada, pentru ca este implicata in multe proiecte.

“M-am resimtit cand am iesit, mi-am facut niste controale si mi-am revenit. Pastrez, in schimb, o oboseala cronica! A fost o perioada foarte grea, agitata, cu mult consum nervos si cu somn putin”, a declarat Claudia Pavel pentru Gazeta Sporturilor.

Va reamintim ca artista Cream, pe numele din buletin Claudia Pavel, a experimentat lucruri frumoase pe platourile de filmare de la “Ferma. Un nou inceput”, insa… cele mai multe au fost momentele urate… s-a certat grav cu Brigitte Nastase si a avut probleme legate de adaptare sau muncile dificile la care a fost participat.

In varsta de 34 de ani, Claudia Pavel are un baietel. Tatal lui Noah este fostul baschetbalist american Jeremy Lewis cu care romanca noastra a avut o relatie cativa ani buni. Din pacate, flacara iubirii din povestea lor s-a stins prea repede si au decis sa se desparta, copilul ramanand in grija cantaretei.

coral