Becki-Jo Allen are 23 de ani si este deja mama a unei fetite, pe nume Indiana. Tanara a decis impreuna cu partenerul ei de viata, Liam Tierney, ca e momentul ca familia lor sa se mareasca, lucru care s-a si intamplat. Becki a ramas insarcinata, toata familia fiind foarte fericita la aflarea vestii.

Dar nimeni nu a banuit nicio clipa ca sarcina fetei avea sa fie una cu totul si cu totul speciala. Inca de la inceput, Becki a avut senzatii repetate de voma, dureri de cap care nu-i dadeau pace.In ultima perioada, acestea pareau ca se agraveaza, asa ca viitoarea mamica a decis sa mearga la doctor.

A fost supusa la mai multe analize, i s-a facut si o prima ecografie, moment in care a aflat un lucru total neasteptat. Cu toate ca se asteptau sa i se spuna ca totul este in regula, nici prin cap nu ii trecea mamei ca nu avea sa aduca pe lume un copil, ci trei.

„A fost cel mai mare soc al vietii mele. Nu am avut niciodata tripleti in familie, asa ca vestea a venit ca un soc”, a dezvaluit tanara imediat ce a aflat marea veste.

Cei trei copii s-au nascut in cea de-a 31-a saptamana de sarcina, in urma unei operatii de cezariana, au venit pe lume Roman, Rocco si Rohan, care au fost tinuti in incubator inca 6 saptamani pentru a lua in greutate si pentru a pleca acasa perfect sanatosi.

Odata ajunsi acasa, toata lumea observa cat de bine seamana cei trei! Suprizele nu se terminau aici! Parintii au dorit sa le faca un test, astfel au descoperit ca baietii lor erau foarte speciali.
Desi probabilitatile ca acest lucru sa se intample erau foarte mici, cei trei bebelusi se nascusera din acelasi ovul, si sunt tripleti identici, lucru care se intampla foarte rar.

Cu toate acestea, mama nu are nicio problema in a-i identifica. „Doar atunci cand dorm mi se pare ca seamana intre ei. Dar toti au personalitati diferite. In plus, fiecare are un semn intunecat intre sprancene, Roman are tenul putin mai inchis la culoare, in timp ce Rohan are un semn de nastere pe picior”, a declarat Becki-Jo.

Un alt detaliu frumos este acela observat de parinti: inca din pantece unul dintre bebelusi, cel din mijloc, parea ca vrea sa isi protejeze si sa aiba grija de fratiorii lui, iar acest comportament s-a pastrat chiar si dupa ce s-au nascut.

Tripletii „consuma” aproximativ 130 de scutece pe saptamana, la care se adauga si cinci pachete de servetele.

Sora lor mai mare, Indiana, este foarte fericita si mandra de fratiorii sai identici! „Indiana ii iubeste. Nu este deloc geloasa.”, a mai spus mama. coral