A trecut mai bine de un an de cand intreaga lumea a intrat in colaps financiar, cat si emotional. Pe intreg Globul s-a creat o puternica instabilitatea financiara, iar, mai bine de 80% dintre micile afaceri se indreapta spre faliment, in timp ce ajutorul corporatiilor mari a venit dinspre agentiile guvernamentale din intreaga lume, agentii precum Federal Express in SUA. Acesta aenti guvernamentale cat si non-guvernamentale au reusit sa imprumute corporatiile cu sume foarte mari de bani, la o dobanda de 0%, sarind in ajutorul acestora spre a putea mentine activitatea pe picioare, astfel ca economia sa nu cada intr-un colaps nemaiintalnit. Globalizarea pare ca ar fi devenit ceva din trecut, iar acum majoritatea tarilor cauta sa se protejeze si incearca crearea strictului necesar de produse in tara, renuntand in mare parte la import.

Ceea ce se intampla de mai bine de un an in intreaga lume ne-a facut sa ne intrebam de unde putem imprumuta bani in timp foarte scurt, instant, daca putem spune asa.

Cum sa obtii un credit rapid?

Cu totii stim ca IFN-urile au niste reguli ceva mai permisive, in comparatie cu bancile atunci cand vine vorba de a obtine un imprumut. Insa, in cazul IFN-urilor, stim cu totii ca dobanda este una pe masura. Pe piata interna se gasesc foarte multe institutii nebancare ce pot oferi credit rapid persoanelor ce au implimit deja 18 ani si au un venit stabil. Venitul minim pentru obtinerea unui imprumut rapid este stabilit de fiecare IFN. Unii solicita venim minim de 300 lei, in timp ce altele solicita 500 lei.

Trebuie sa tii cont de faptul ca pentru a te bucura de un imprumut rapid, ai nevoie de un cont sau un card bancar, deoarece aici iti vor fi virati baniii, neexistand posibilitatea de a primi banii in mana, ca in banca.

Cel mai important aspect de care trebui sa tii cont, aspectul ce da dureri de cap si palpitatii majoritatii celor ce vor sa obtina un astfel de imprumut, este reprezentat de faptul ca majoritatea IFN-urilor accepta si persoane ce figureaza in Biroul de Credit cu un istoric negativ.

De altfel, trebuie sa fii atent in ce joc intri, deoarece exista multe IFN-uri cu dobanzi foarte mari, iar in cazul in care nu stii cum sa iti gestionezi banii imprumutati si rambursarea la timp a creditului, mai rau iti vei face, iar la final te vei trezi cu si mai multe datorii pe cap.

De unde poti obtine un credit rapid?

Exista nenumarate institutii financiare nebancare la noi in tara ce acorda astfel de imprumuturi, iar cu o simpla cautare, cu siguranta ca vei gasi o solutie care sa se plieze pe problema ta.

In final, cel mai bine ar fi sa nu va grabiti si sa studiati cu atentie toate ofertele, iar intr-un sfarsit si hotarati pe baza unui rationament logic, nu pe baza unei emotii de moment. Chiar daca va doriti creditul pentru plata salariilor sau furnizorilor, sau pur si simplu pentru a va extinde sau moderniza afacerea, trebuie sa va faceti o schema pe termen lung, deoarece, cu timpul, va trebui sa platiti si ratele aferente creditului. coral