Black Friday va porni în perioada imediat următoare, ceea ce înseamnă că este timpul să începeți să vă planificați cumpărăturile de sărbători. Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, probabil că sunteți în căutarea unor modalități de a economisi bani și de a obține cele mai bune oferte de cadouri pentru cei dragi. O modalitate de a face acest lucru este să profitați de creditul fulger aprobat online fără verificare.

Ce este creditul fulger?

Creditul fulger aprobat online fără verificare este un tip de împrumut pe termen scurt care poate fi folosit pentru cumpărăturile de Black Friday. Împrumutul este rambursat cu dobândă în câteva săptămâni sau luni și, de obicei, are o rată a dobânzii relativ ridicată. Cu toate acestea, dacă ești atent la modul în care îl folosești, creditul fulger poate fi o modalitate excelentă de a economisi bani la cumpărăturile de sărbători. De asemenea, dacă împrumutați doar pe o perioadă scurtă, cum ar fi 30 de zile, aveți posibilitatea să-l rambursați cu 0% dobândă dacă sunteți prima dată client către acest tip de credit fulger aprobat online fără verificare.

Cât de mult pot împrumuta?

Suma maximă pe care o puteți împrumuta cu creditul fulger aprobat online fără o verificare în prealabil va depinde de creditorul pe care îl alegeți. Cu toate acestea, majoritatea creditorilor vă vor permite să împrumutați între 500 și 20.000 lei

Care este rata dobânzii?

Rata dobânzii la creditul fulger poate varia în funcție de creditor, dar de obicei este destul de ridicată conform publicației creditfararefuz.info. De exemplu, unii creditori pot percepe o rată a dobânzii de 30% sau mai mult. Ca atare, este important să vă asigurați că înțelegeți toți termenii și condițiile împrumutului înainte de a semna orice document. Luați banii împrumut doar dacă știți că-i puteți returna într-un timp relativ scurt.

De ce documente am nevoie?

Pentru a solicita un credit fulger, va trebui să furnizați câteva informații personale de bază și documente financiare. Acestea pot include cnp-ul dvs, dovada venitului și extrasele bancare. De asemenea, va trebui să furnizați o adresă de e-mail pentru ca creditorul să vă poată trimite informații despre împrumut și un număr de telefon pentru verificare.

Se fac multe cumpărături în Vinerea Neagră?

Vinerea neagră este de obicei o zi în care se fac multe cumpărături, deoarece oamenii caută modalități de a economisi bani la achizițiile de sărbători. Cu toate acestea, anul acesta ar putea fi diferit din cauza pandemiei în curs de desfășurare. Se așteaptă ca mulți comercianți cu amănuntul să ofere reduceri și oferte online, mai degrabă decât în persoană, pentru a încuraja distanțarea socială. Ca atare, este important să vă faceți cercetări înainte de a merge la cumpărături de Black Friday, astfel încât să puteți profita de cele mai bune oferte. coral