Industria creditelor devine mai competitivă odată cu renașterea creditorilor nebancari și apariția creditorilor online.

Solicitantii au mai multe opțiuni din care să aleagă atunci când vor sa obțina împrumutul pentru locuință – așa că de ce ar trebui să alegi un creditor nebancar pentru următorul tău împrumut pentru locuință?

Ce este un credit nebancar?

Un creditor nebancar este o instituție financiară care nu are o licență de instituție autorizată de preluare a depozitelor. Ei îndeplinesc cele mai multe dintre funcțiile ca o bancă tradițională, dar nu au voie să preia depozite de la clienții lor.

Cu toate acestea, chiar dacă nu pot accepta depozite, oferă produse precum împrumuturi pentru locuințe, împrumuturi auto și chiar carduri de credit la dobânzi competitive în comparație cu băncile mai mari.

Care sunt avantajele folosirii unui credit nebancar cu aprobare rapida?

Există mai multe avantaje ale utilizării unui credit nebancar cu aprobare rapida în comparație cu unul de la o bancă tradițională:

Aceștia sunt creditori specialiști care pot ajuta debitorii cu risc mai mare care au fost respinși de băncile importante din cauza unei varietăți de motive, cum ar fi istoricul lor de credit sau statutul lor pe piata muncii. Ei evaluează rambursările în mod diferit. Au metode diferite și indulgente de evaluare a datoriei existente și noi.

Pe măsură ce împrumută bani, pot oferi dobânzi competitive și uneori chiar mai ieftine decât băncile tradiționale. Acestia oferă comisioane de configurare și taxe mai mici decât băncile tradiționale. Datorită valorilor lor mici, nu au o structură ierarhică mare ca băncile tradiționale și au timpi de răspuns mai scurti. Ele oferă un serviciu mult mai personalizat decât o bancă tradițională.

Care sunt dezavantajele utilizării unui credit nebancar cu aprobare rapida?

În timp ce creditorii nebancari oferă rate ale dobânzii competitive, există câteva dezavantaje ale alegerii acesteia față de o bancă tradițională:

Ei nu pot oferi întreaga gamă de produse bancare, cum ar fi deținerea unui cont de economii, conturi curente etc., așa că nu vă pot îndeplini toate nevoile bancare.

Au o prezență fizică limitată și au mai puține ramuri. Majoritatea serviciilor lor sunt oferite online. Au mai puține opțiuni de produse de împrumut în comparație cu băncile tradiționale. Nu sunt la fel de buni pentru angajații temporari și împrumuturile pentru locuințe.

Este un credit nebancar cu aprobare rapida o metoda de împrumut sigura?

Din cauza absenței unei licențe bancare, mulți au concepția greșită că institutiile nebancare nu sunt sigure.

Mulți oameni cred că instituțiile nebancare sunt ultima soluție pentru a-și obține aprobarea împrumuturilor. Cu toate acestea, institutiile nebancare sunt la fel de sigure ca și băncile tradiționale. Intrucat aceștia nu pot accepta niciun depozit, de fapt nu depui nicio suma din banii tăi la ei.

Le rambursați doar pentru împrumuturile și creditele ipotecare pentru care ati primit aprobare. În plus, institutiile nebancare sunt, de asemenea, obligate să respecte legea de protectie a consumatorilor, legea confidențialității și codul ePayments.

Ofertele de produse financiare sunt limitate, dar se adresează unor nișe specifice, cum ar fi celor cu istoric de credit negatic, scor de credit prost etc.

Nu sunt la fel de reglementate ca băncile. Cu toate acestea, reglementările ar putea deveni mai stricte, pe măsură ce băncile nebancare câștigă teren. Nu sunt constrânși de tehnologia și sistemele vechi utilizate de băncile tradiționale. Multe avantaje pentru a incerca un credit nebancar cu aprobare rapida!

coral