Acum este posibil să obțineți credit foarte rapid printr-o aplicație mobilă, pe o tabletă sau pe un calculator. Instituțiile financiare au dezvoltat această posibilitate de a obține un credit rapid in 10 minute pentru a va cumpara o casa. Așa este promovat acest nou proces de acordare a creditelor de către diferite instituții. Este doar o strategie de marketing sau o posibilitate reala? Cărui tip de client i s-ar potrivi un credit rapid in 10 minute?

În contextul imobiliar actual, explică diverși experți financiari, orice institutie financiara este obligată să dezvolte acest nou proces ultrarapid. Scopul este de a permite unui client care descoperă casa sau terenul visurilor sale să facă pași înaintea altor potențiali cumpărători și să-și încheie foarte repede achiziția deoarece va ști, în doar câteva minute, dacă împrumutul său a fost acceptat. Acest lucru ar fi cu atât mai interesant când vizitele la proprietate sunt organizate pe parcursul unei singure zile.

Prin urmare, de la distanță, clientul poate trece de la o simulare de credit la o cerere reală. Apoi, este contactat de institutie financiara și își concretizează, fie în agenție, fie de la distanță, cererea de credit. Toate acestea se pot face „în mai puțin de 24 de ore”, spun din nou anumite instituții financiare.

În plus, tariful propus este destul de avantajos, iar principiul de funcționare este de a lua rapid creditul, fără prea multă birocrație.

Un profil de client foarte specific pentru un credit rapid în 10 minute

Pentru a obține un credit rapid în 10 minute trebuie să îndepliniți anumite criterii: institutia financiara se uită la starea veniturilor clienților, situația profesională (stabilă sau nu?), suma împrumutată, obiectul finanțării etc.

Deci nu toată lumea va primi acest credit în 10 minute.

Potrivit experților, acest credit în 10 minute se adresează în primul rând clienților care au fonduri foarte multe și care au posibilitatea de a câștiga o sumă suficientă de venit. Se consideră că ținta principala luata in considerare de instituțiile ce pun la dispoziție un asemenea produs financiara este cea a unui debitor. cu niveluri suficiente de venituri, foarte stabile la nivelul angajatorilor, care are o bună parte a capitalului în conturi proprii și o vârstă medie de aproximativ 35 de ani.

însăși instituțiile financiare precizează că formula nu este accesibilă oricui întrucât este rezervată pentru moment angajaților cu un venit consistent. Scopul unui astfel de credit în 10 minute este de a oferi acces persoanelor care desfășoară activități din care obțin un profit clar să își poată achiziționa o locuință fără sa fie impovarati de anumite proceduri birocratice. Oricum un credit rapid in 10 minute nu presupune semnarea actelor, respectiv a contractului de împrumut în acest interval, ci faptul ca puteți obține un acord de principiu foarte rapid. Indiferent cum ar fi, sunteți avantajat intrucat un acord de principiu este un pas în fata către casa viselor.

Împrumuturile rapide, mai ales atunci când se solicită sume rezonabile, reprezintă o soluție ideală pentru toata lumea, deoarece vă permit să obțineți creditul în contul curent în scurt timp și să faceți față unor evenimente neașteptate și cheltuieli neașteptate fără a fi nevoiți să ramaneti fara economii. coral