Crema pentru arsuri solare este remediul numărul unu pentru tratarea leziunilor cutanate. Problema acordării de îngrijiri medicale pacienților cu arsuri rămâne una dintre cele mai urgente. Astfel, pentru a ameliora disconfortul, specialiștii recomandă aplicarea unui unguent compus din ingrediente naturale care să stimulează procesele de epitelizare de la nivelul plăgilor. Printre cele mai eficiente remedii se numără și Dermatrofin.

O dată cu arsurile termice ale pielii rezultate din expunerea la temperaturi ridicate, se observă o încălcare a structurilor proteice ale celulelor pielii și moartea acestora. Mai mult, cu cât temperatura este mai mare și cu cât expunerea este mai lungă, cu atât leziunea cutanată este mai profundă și severitatea simptomelor acesteia este mai mare. După o arsură, o persoană acționează adesea irațional, durerea rezultată interferează cu concentrarea și o mulțime de sfaturi utile și inutile apar imediat în cap. Astfel, pentru a nu acționa incorect și a provoca și mai multe daune pielii tale este bine să aplici un unguent deja verificat de specialiști. Unul dintre aceste remedii este și Dermatrofin.

Cremă pentru arsuri solare. Remediul care stimulează procesele de epitelizare ale plăgilor

Potrivit OMS, arsurile sunt una dintre cele mai frecvente leziuni. Cel mai bine este să ai o trusă de prim ajutor la îndemână în caz de vătămare termică. Dermatrofin pentru arsuri dezinfectează ușor rana și accelerează vindecarea acesteia.

Principala prevenire a arsurilor este siguranța și atenția. Dar dacă nenorocirea s-a întâmplat deja, zona afectată a pielii necesită tratament. Primul ajutor acordat în mod corespunzător pentru o arsură pune bazele terapiei ulterioare. Tratamentul arsurilor depinde direct de gravitatea acestora. Leziunile de gradul 1 și 2 pot fi tratate acasă după consultarea unui medic. În cazul unor arsuri de 3 și 4 grade, terapia la domiciliu nu este posibilă.

Atunci când pielea nu este sever afectată, Dermatrofin va stimula procesele de epitelizare de la nivelul plăgilor. De asemenea, acest unguent contribuie la regenerarea pielii după operații sau a celor rezultate în urma diferitelor leziuni traumatice. Remediul este trofic pentru leziuni cutanate secundare radioterapiei, pentru tratamentul escarelor, precum și pentru epitelizarea ulcerelor varicoase.

Dermatrofin un real ajutor pentru tratamentul la domiciliu. Cum trebuie aplicat produsul

Dermatrofin este un real ajutor pentru arsuri la domiciliu, fiind un preparat special dezvoltat. Este mai bine să folosești Dermatrofin deoarece acesta dezinfectează și are un efect de vindecare a rănilor. Principalele ingrediente active ale Dermatrofin sunt ulei de măsline, ulei de semințe de Helianthus annuus, ceară albă, lanolină, petrolatum, lichid de parafin, extract de Calendula officinalis, Euxyl PE 9010, ulei de Pelargonium graveolens și BHA.

Cu participarea acestor substanțe, au loc toate procesele metabolice ale pielii la nivel celular. Ele participă activ la refacerea naturală a epidermei. De asemenea, unguentul este un antiseptic foarte bun, non-iritant. Face față bacteriilor patogene și nu coace atunci când intră în contact cu pielea.

Remediul se aplică după toaleta locală a plăgii. Trebuie să aplici un strat subțire de unguent masând ușor zona pentru întinderea uniformă, având în prealabil pusă o mănușă sterilă sau mâinile spălate și dezinfectate. Apoi se aplică un strat de hârtie sanitară, curată, după care se trage o fașă de tifon pentru fixare.

Este foarte important să știi că pansamentul cu o cremă pentru arsuri solare, precum este Dermatrofin, se schimbă o dată sau de două ori pe zi, în funcție de starea locală, utilizând același procedeu de aplicare. Hârtia sanitară protejează țesutul de neoformație și permite îndepărtarea cu ușurință a pansamentului, evitând aderența acestuia la țesuturile denudate.

 

  coral