Bone Ferenc, actorul care și-a ucis iubita și a târât-o și abandonat-o întru-un câmp, mai rămâne încă 60 de zile după gratii. Prelungirea măsurii preventive e a fost dispusă de către jduecătorii Tribunalului Cluj, care au decis că acesta să își petreacă următoarele două luni la penitenciarul Jilava.

"Constată legalitatea şi temeinicia măsuri arestării preventive luată faţă de inculpatul BF, aflat în prezent în PNT Jilava , trimis în judecată pentru săvârşirea infracțiunii de omor", se arată în minute judecătorilor clujeni.

Procesul în care acesta a fost acuzat de omor a debutat în cursul zilei de marți, 6 decembrie, la Cluj, însă s-a dispus o primă amânare în vederea efectuării raportului de expertiză medico-legală psihiatrică. Dacă va fi găsit vinovat, fostul profesor de la Sapientia riscă ani grei de închisoare.

Și-a recunoscut fapta

Bone Ferenc, bărbatul care și-a ucis iubita și a abandonat-o pe câmp, în spatele unei benzinării din Bihor, și-a recunoscut fapta. 

Bărbatul a recunoscut că a sugrumat-o pe tânără la Vălul Miresei deoarece a cerut-o în căsătorie, ea a refuzat și a vrut să se întoarcă înapoi la Cluj

Potrivit anchetatorilor, bărbatul ce și-a ucis iubita și a abandonat-o pe câmp, a recunoscut că a sugrumat-o pe tânără la Vălul Miresei deoarece a cerut-o în căsătorie, ea a refuzat și a vrut să se întoarcă înapoi la Cluj. Individul spune că și-a pierdut mințile și că nu și-a dorit să o omoare.

Bone Ferenc a povestit anchetatorilor că și-a dat seama ceea ce a făcut abia în clipa în care a văzut că tânăra și-a schimbat culoarea feței și nu a mai mișcat.

Acela a fost momentul în care a luat cadavrul, l-a pus într-un sac menajer și l-a băgat în portbagaj, însă, spune el, pe drum s-a mai oprit de două ori în căutarea unui loc prielnic pentru a scăpa de trupul fetei.

Bărbatul a plecat apoi spre Oradea, unde s-a ascuns aproximativ 85 de ore într-un vagon al unui tren dezafectat. Acesta avea alături de el mai multe sticle mari de apă și își făcuse din câteva plăci de polistiren un fel de ”culcuș” unde să poată dormi. coral