Poliția italiană a prins criminalul tinerei din județul Cluj, care a fost găsită moartă, zilele trecute, în apartamentul în care locuia în Aosta, Italia, anunță News Arad. 

Este vorba despre Gabriel Falloni, un tânăr de 35 de ani, violator în serie, care, potrivit anchetatorilor din Aosta, Italia, a ucis-o pe Elena Raluca Şerban, o tânără româncă de 32 de ani, a fost arestat, informează Observator Tv.

Originar din Sorso (Sassari), italianul avea antecedente pentru tentativă de violență sexuală, fiind condamnat la 4 ani de închisoare. După ce a ucis-o pe Elena, bărbatul a plecat din Valle d’Aosta și se refugiase în Genova, de unde probabil a încercat să se întoarcă în Sardinia.

Potrivit tgcom24.mediaset.it, poliția era pe urmele lui de mai multe zile, iar marți, când s-a întors în Valle d’Aosta, Gabriel Falloni a fost arestat.

Elena era rezidentă la Lucca, însă, de 3 săptămâni, se mutase cu chirie într-un apartament pe via Partigiani, în Aosta, un oraș din regiunea Valle d’Aosta. Potrivit publicației valledaostaglocal.it.

Ghinionul Elenei s-a numit Gabriel Falloni, acest tânăr manierat și deschis, care locuia de mai mulți ani în Nus, o comună din regiunea Valle d’Aosta. Falloni venise aici din Sardinia, ca să scape de un trecut plin cu arestări și condamnări pentru viol.

Un trecut care încerca să-l ascundă în spatele unei măști false. Bărbatul se lăuda cu tot felul de funcții în asociații de binefacere și era voluntar al Protecției Civile.

Nimeni nu i-a bănuit trecutul periculos și cu siguranță nimeni nu poate fi condamnat pentru asta, comentează jurnaliștii italieni. În general, spun aceștia, nimeni nu cere cazierul judiciar de la o persoană întâlnită la bar sau pe Facebook. Însă, dacă ar fi executat pe deplin pedepsele care i-au fost aplicate de instanțe, ucigașul Ralucăi ar fi fost și astăzi în spatele gratiilor.

Primarul orașului Nus spune că ce s-a întâmplat este de neimaginat.

“Sunt cu adevărat impresionat. Acest om intrase pașnic în comunitatea noastră, nu cred că a făcut vreodată probleme în zonă. Nu se știau prea multe despre trecutul său. Ceea ce s-a întâmplat este de neimaginat“, a declarat Camillo Rosset.