Principalul suspect în cazul crimei pasionale de la Cluj, Muhamed Iman Mustafa, a mai fost reţinut şi anchetat în 2018, pentru că şi-a bătut o fostă iubită.

Dosarul în care Muhamed Iman Mustaf era judecat pentru că şi-a agresat fosta iubită se află pe masa magistraţilor din Suceava. Bărbatul a intrat cu forţa în casa tinerei, a lovit-o şi i-a spart telefonul pentru că a vrut să se despartă de el, potrivit ziardesuceava.ro.

O primă sentinţă a fost dictată la începutul anului 2019, când agresorul s-a ales cu o amendă penală. Instanţa de judecată i-a interzis atunci să mai pună mâna pe arme albe. Numai că bărbatul a uitat de acest lucru.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, el a luat un cuţit cu care şi-a înjunghiat mortal noua iubită. Este vorba despre o tânără de 30 de ani, originară din Suceava, care era asistentă medicală în Cluj.

Muhamed Iman Mustaf ar fi comis fapta din gelozie, în fața blocului în care tânăra locuia, din cartierul Gheorgheni. Cei doi locuiau în Cluj, iar tânăra a venit în weekend la Suceava ca să-şi viziteze părinţii. 

CITEȘTE MAI MULTE INFORMAȚII AICI:

Criminalul din Gheorgheni a fost PRINS! Cine este bărbatul care a îngrozit Clujul?

EXCLUSIV! O tanără a fost ucisă cu SANGE RECE în cartierul Gheorgheni