Gigi Becali si Cristi Borcea sunt prieteni la catarama. Au reusit in afaceri si si-au permis bolizi de cinci stele. Ambii au cate un Maybach, pe care fostul actionar al lui Dinamo evita, insa, sa-l conduca. Motivul este de-a dreptul uluitor si nu va fi, cu siguranta, pe placul lui Gigi Becali, care este fan declarat al respectivei marci de masini.

„Eu am avut extrem de multe masini de la Audi, care raman preferatele mele. Am avut si BMW inainte, am si Mercedes, dar cel mai bine ma simt in A8-ul meu. In Maybach ma ia cu ameteala, pe cuvant! Nu-mi place, nu ma simt foarte bine”, a spus Cristi Borcea pentru libertatea.ro.

Omul de afaceri a mai dezvaluit ca fiul cel mare, Patrick, este principalul sau sfatuitor atunci cand intentioneaza sa-si cumpere o masina noua.

“De obicei, Patrick mi le alege. «Uite, tati, asta e cool, asta e buna! Si-asa mai departe!». Eu m-am obisnuit in genul de masini in care am tot mers in ultimii ani, sa am confort, dar fara sa fie nava spatiala. Cate masini am avut in viata? Hmm, habar n-am, cred ca peste 20. Pana la urma, in ciuda faimei si-a confortului, sunt niste obiecte, a comentat ex-dinamovistul. Eu sunt pe genul clasic, tocmai de aceea am ramas fanul Radio Romantic sau al muzicii blues ori Frank Sinatra. Tocmai de aceea imi plac si masinile cu care am fost obisnuit de mai multa vreme”, a mai spus Cristi Borcea.

coral