Cristi Brancu a reusit sa afle detalii despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu si spune ca in cursul acestei dimineti artistul nu raspundea la incercarile medicilor de a-i imbunatati starea.

”S-a simtit bine, era foarte bine ieri. In acest moment toate stradaniile care au fost depuse de doctori de dimineata si pana acum nu au adus o semnificativa imbunatatire a situatiei. Prin urmare, aceste clipe sunt absolut hotaratoare pentru un artist pe care l-am iubit si dorim sa il iubim in continuare. Sunt convins ca asa cum rugile noastre si sufletele noastre au fost cele care au contribuit la readucerea la viata ca printr-o minune a lui Gabi Cotabita asa va fi si pentru Mihai Constantinescu. El a suferit o operatie in 2017, si-a revenit, a cantat, a avut o viata echilibrata. Va invitam sa fiti alaturi si in aceasta seara sa trimiteti ganduri bune. Sufletul dumneavoastra sa fie alaturi de Mihai Constantinescu”, a spus prezentatorul TV in cadrul emisiunii pe care o modereaza la Antena Stars.

Mihai Constantinescu (73 de ani) a fost internat la Spitalul Clinic de Urgenta „Floreasca”, luni, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator, au declarat, pentru Libertatea, surse medicale. Starea artistului este critica, iar sansele de supravietuire sunt minime.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, marti, ca prognosticul in cazul cantaretului Mihai Constantinescu este unul rezervat si ca acesta se afla in stare grava.

Contactata de Libertatea, sotia artistului, Simona Secrier a declarat ”Nu pot sa vorbesc acum. Rugati-va pentru el”.

Cantaretul Mihai Constantinescu este in stare critica, la Spitalul Floreasca din Bucuresti, dupa ce ar fi suferit al doilea stop cardio-respirator, fiind resuscitat de medici. Potrivit unor surse din cadrul spitalului, starea lui Mihai Constantinescu este critica, iar sansele sale de supravietuire sunt minime.

coral