Cristian Mitrea, Andreea Mantea si fiul lor, David, au petrecut momente frumoase in Romania. Micutul a mers la frizer, pentru a se tunde, iar apoi au petrecut clipe inedite impreuna, uitandu-se la televizor si jucandu-se cu papagalul.

Toata intalnirea dintre ei a fost emotionanta, iar micutul David a varsat lacrimi, nedorind sa plece in Turcia, alaturi de frumoasa prezentatoare TV Andreea Mantea, unde se filmeaza emisiunea ”Puterea Dragostei”. Ba mai mult decat atat, tatal lui David, luptatorul de MMA Cristi Mitrea, a postat pe instagram o imagine in care il arata pe micutul sau in timp ce il strange de mana, fara sa-i dea drumul. Cristi Mitrea a adagat inimioare in dreptul fotografiei.

Andreea Mantea si David vin in Romania des. Cristi Mitrea se transforma total cand petrece timp cu fiul lui

Andreea Mantea si tatal copilului ei au o relatie frumoasa si armonioasa de prietenie de dragul copilului lor. Nu au fost compatibili pe plan amoros, dar cei doi sunt, fara indoiala, parinti de nota 10 pentru adorabilul David (trei ani).

Andreea Mantea si Cristi Mitrea merita felicitarile tuturor pentru modul in care se inteleg si comunica, desi nu mai formeaza un cuplu de ceva timp. David este totul pentru ei si nu exista sacrificiu si compromis pe care nu l-ar face in numele iubirii pentru micutul lor.

De fiecare data cand vine in tara cu baietelul, vedeta Kanal D se intalneste cu tatal copilului ei pentru ca stie ca pentru cel mic este o adevarata bucurie sa petreaca timp cu amandoi parintii in acelasi timp. David este un baietel special, cu un magnetism teribil, toata lumea indragindu-l imediat.

coral