Povestea de dragoste dintre Cristina Ich, supranumita “Printesa Instagramului”, si Alex Piturca a inceput frumos, insa, ulterior, a aparut o intriga demna de un scenariu de film: saruturile brunetei cu fostul iubit. Iar in urma cu cateva zile, vedeta de peste Prut si Piti Jr. au fost filmati in timp ce si-au negociat impacarea intr-o toaleta de la Nuba. Dupa ce scenele filmate de paparazzi CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din Romania, au devenit publice, Cristina Ich a facut primele declaratii despre relatia pe care o are in prezent cu fiul lui Victor Piturca.

Cristina Ich, primele declaratii dupa ce a negociat impacarea cu Piti Jr. in toaleta de la Nuba

Potrivit marturisirilor facute Cristina Ich in cadrul unui interviu, ea si Alex Piturca nu s-au impacat, deocamdata, insa… din cate a amanunte a dezvaluit vedeta… sentimente mai exista de ambele parti.

“Imaginile in care am fost surprinsa au fost reale, nu neg nimic. E adevarat, m-am dus in club si am incercat sa vorbesc cu Alex, ne-am apropiat, ne-am sarutat, ne-am imbratisat… Din pacate, nu ne-am impacat. Am plecat acasa separat. Atat!”, a declarat Cristina Ich, pentru wowbiz.ro.

Cine este Cristina Ich

Christina Ich s-a facut remarcata dupa ce a aparut in filmulete comice ca fiind partenera lui Matei de la BRomania. In cadrul unui interviu, focoasa bruneta si-a facut debutul pe scena ca si comediant. Christina Micu locuieste de ani buni in Romania, dar e de peste Prut. Moldoveanca seamana izbitor de mult cu Angelina Jolie, motiv pentru care ea mai e cunoscuta si sub numele de “Angelina de Romania”. Desi pare ca are operatii estetice, vedeta se jura ca este suta la suta naturala.

coral