Dupa ce a parasit caminul conjugal, la ceva vreme dupa ce s-a pronuntat divortul, Cristina Spatar le-a spus apropiatilor ca este nevoita sa-si creasca singura cei doi copii. Se pare insa ca lucrurile stau putin diferit, fostul sot participand in continuare la cheltuielile de intretinere.

Cantareata s-a declarat in repetate randuri nemultumita de contributia financiara a fostului sot la tot ce tine de cresterea si educarea celor doi copii pe care ii au impreuna. Cunostintele fostului partener sustin insa ca acesta contribuie financiar cu mult mai multi bani decat au decis de comun acord atunci cand au semnat actele de divort. Surse din anturajul barbatului ne-au marturisit ca acesta n-a tinut niciodata cont de cuantumul pensiei alimentara stabilite de notar si ca el este cel care suporta in totalitate cheltuielile pentru scoala celor mici.

Are probleme financiare de cand s-a mutat singura

 Cristina a-nceput sa-si strige nemultumirea dupa ce a fost nevoita sa paraseasca vila fostului sot, unde a locuit cu copiii o lunga vreme dupa divort si unde nu trebuia sa scoata nici un ban din buzunar, barbatul fiind cel care suporta absolut toate cheltuielile legate de intretinere, dar si salariul bonei.Dupa ce s-a mutat singura cu cei doi copii, cantareata s-a vazut nevoita sa plateasca facturi si sa cumpere mancare, lucru cu care nu mai era obisnuita de ani buni. Asa au aparut problemele ei financiare, mai ales ca afacerea cu haine in care s-a bagat nu-i aduce un profit atat de mare incat sa traiasca regeste si nici cantari nu are foarte multe.

coral