In fata fanilor sai, Antonia se prezinta de fiecare data intr-o forma de invidiat. Frumoasa si senzuala, partenera de viata a lui Alex Velea ocupa primele locuri ale clasamentelor neoficiale in care sunt incluse cele mai frumoase vedete din showbizul autohton, numai ca – in viata de zi cu zi – apar si probleme care isi pun amprenta asupra ei.

Bineinteles, unele dintre aceste probleme nu ajung la urechile admiratorilor decat dupa mai multa vreme, iar faptul ca vedeta s-a confruntat cu probleme de sanatate dupa cea de-a doua nastere – atunci cand l-a adus pe lume pe Dominic – a constituit o surpriza. Dar astfel de intamplari mai putin placute fac parte din viata multor mame, important fiind ca, in ultima instanta, totul sa se termine cu bine.

Antonia a fost diagnosticata cu noduli la sani, in perioada respectiva, chiar ea marturisind ca a trecut printr-o etapa ”neagra” din viata ei. “Sunt foarte bine dupa operatie. Sunt multumita. Era ceva total natural dupa doua nasteri. Multe femei sunt ok dupa nastere, dar la mine nu a fost ok si am luat aceasta decizie. Cand am alaptat am avut niste noduli, am suferit foarte mult, am avut dureri groaznice, de asta nici nu am alaptat foarte mult, pentru ca au fost probleme, dar acum este foarte bine”, a declarat Antonia.

Antonia: ”O binecuvantare subestimata”

Antonia a ajuns si in urma cu doar cateva zile la spital, iar fanii sai s-au declarat ingrijorati. Artista a trebuit sa anuleze un concert pe care ar fi trebuit sa il sutina chiar azi, in Constanta, iar motivele internarii nu au fost, inca, dezvaluite. Vedeta s-a dovedit a fi retinuta in declaratii pe aceasta tema – nodulii descoperiti la sani, cu mai multi ani in urma, putand fi adusi in discutie -, iar multi dintre cei care ii urmaresc viata personala si activitatea au ridicat multe semne de intrebare.

Cert este ca toti i-au urat insanatosire grabnica Antoniei, asteptand-o sa revina, grabnic, pe scena. Dupa externare, Antonia le-a transmis fanilor un mesaj din care reiese ca se simte bine si ca a reusit sa treaca peste inca un moment dificil.

“Sa pleci de acasa si sa te intorci in stare buna, sanatos este o binecuvantare subestimata”, a scris Antonia in mediul online.

coral